Comença la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

La vaga afecta les línies d'autobús de Cerdanyola

Els treballadors de les companyies de transport per carretera Sarbus i La Vallesana han iniciat una vaga indefinida aquest dimarts 11 d'abril, i s'estendrà els pròxims dimarts i dijous de cada setmana. La vaga afecta el serveis entre les franges de 7-9 h, 17-19 h i 23.30-1.30 h. Les línies afectades que passen per Cerdanyola del Vallès són: SU1, SU2, SU3, A4, A7, E3, B2, B4, B7, 648, N61 i N64

Consulta els serveis mínims de cada línia. 

La vaga afecta tot el servei de Sarbus i La Vallesana, companyies del grup Moventis que operen a tot el Vallès Occidental. Els comitès d'empresa de les companyies han rebutjat la proposta de la direcció per ajornar una setmana la vaga per evitar molèsties als usuaris en el primer dia laborable després de Setmana Santa i allargar el període de negociació. Segons detalla la direcció en un comunicat, durant la primera reunió de mediació celebrada la setmana passada les dues parts van ser capaces d'acostar postures sobre tres dels cinc punts que reclamaven els comitès. "No obstant això, la representació sindical no ha acceptat la pròrroga sol·licitada", detallen.

Davant d'aquesta situació, la direcció ha demanat a la Generalitat uns serveis mínims, especialment en hores punta. Aquest dimarts les parts es tornaran a trobar per intentar arribar a una entesa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.