Comencen les obres al carrer de La Clota sota el pont de l’AP-7

La reurbanització de la via que connecta Cerdanyola del Vallès i Badia inclou la construcció d'un camí per a vianants i bicicletes

Les obres del carrer de La Clota, sota el pont de l'AP-7, ja estan en marxa. La reurbanització de la via que connecta Cerdanyola del Vallès i Badia inclou la construcció d'un camí per a vianants i bicicletes connectant la vorera del carrer de La Clota amb la vorera del pont que creua el Riu Sec.

Les obres, que compten amb un pressupost de 402.294 euros, contemplen la construcció d’un camí per a vianants i bicicletes de 3 metres d’amplada. Des del consistori destaquen que també es pretén la restauració de la llera del riu Sec mitjançant el desmantellament dels horts il·legals que ocupen part de l’àmbit del projecte, la neteja i retirada d’abocament de deixalles i runa i la millora del drenatge general de la zona.

 

El projecte, redactat d’acord amb els criteris indicats pels tècnics de l’Ajuntament de Cerdanyola i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha estat inclòs en el Programa d’actuacions i millora del paisatge naturals i urbà (PSG), adreçat a realitzar inversions en espais fluvials metropolitans, recuperació de zones degradades i integració d’infrestructures.

El tram del carrer on s’actuarà (sota els ponts de l’AP7/B30 i de la Renfe) és el vial de connexió entre Cerdanyola i Badia. Actualment és una via de dos carrils sense voreres ni espai previst per a vianants. Amb l’actuació d’urbanització parcial es construirà un camí per a vianants i bicicletes millorant així la mobilitat entre els dos municipis. El projecte també contempla l’ampliació de la xarxa d’enllumenat actual i una nova xarxa de reg per a la correcta implantació de la vegetació.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?