Comencen les obres de conservació i millora als carrers Sant Martí i Sant Ramon

Els treballs, que s’allargaran durant quatre mesos, contemplen actuacions per restablir l’espai públic a un estat de seguretat i estètic similar a l’original

La intervenció de millora del carrer Sant Martí i Sant Ramon ja està en marxa. Ara han començat els treballs puntuals de sanejament de flonjalls en trams de vorera i calçada. Els treballs, però, s'allargaran durant quatre mesos i també estan previstes millores en el mobiliari urbà i la recuperació de les cruïlles per tal que aquestes formin part de nou de l’eix principal dels carrers Sant Martí i Sant Ramon donant prioritat als vianants.

La primera cruïlla en actuar és la dels carrers Sant Ramon amb Sant Casimir. Avui, dilluns 27 de juliol, aquest encreuament ha quedat tallat al trànsit i es mantindrà així durant dues setmanes. Quan s’acabi l’actuació en aquesta cruïlla es procedirà a fer els corresponents  treballs a la del carrer Sant Antoni i per últim s’actuarà a la de Torres i Bages.

Els treballs tenen com a objectiu recuperar les cruïlles per tal que formin part de nou de l’eix principal dels carrers Sant Ramon i Sant Martí, enlloc de pertànyer als carrers perpendiculars. D’aquesta forma es retornarà la prioritat als vianants en detriment dels vehicles.

Les obres de conservació i manteniment també contemplen actuacions puntuals per sanejar flonjalls en trams de vorera i especialment en trams de pas de vehicles. També hi ha zones on es preveu reparar les juntes de les llombardes de l’espai central del carrer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.