Comencen les obres al paviment del passatge de l'Ajuntament

Els treballs de millorar actuaran sobre la pavimentació i els escocells dels arbres

Aquest dilluns 18 d’octubre han començat les obres d’adequació, millora i pavimentació del passatge de l’Ajuntament, al centre de Cerdanyola del Vallès. L'Ajuntament indica que s'arreglaran els desperfectes causats pel creixement dels arbres i que generen problemes de seguretat per als vehicles i els vianants. 

"L’actuació servirà per restablir la seguretat de la via pública, actualment minorada per les deficiències que presenta el carrer envers els arbres i els escocells existents", diuen des del consistori.

Les obres per millorar les condicions actuals del carrer, consisteixen en la tala dels arbres, a excepció dels tres exemplars confrontats a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, zona on hi ha més espai. Paral·lelament, es repararan els voltants dels escocells malmesos per l’empenta i creixement de les arrels dels arbres. Posteriorment, es farà una selecció d’escocells que s’adequaran per poder replantar arbres que s’adeqüin millor a les característiques del carrer i es pavimentaran els escocells restants.

Des de l'Ajuntament asseguren que "mentre durin les obres es coordinaran i prioritzaran els treballs per interferir i afectar el mínim possible als veïns i veïnes de la zona".

Obres al passatge de l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Obres al passatge de l'Ajuntament. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.