Comencen les obres de reurbanització del carrer Sol a Serraparera

Els treballs tindran una durada aproximada de cinc mesos

Aquest dimecres 7 de juny començaran les obres de reurbanització del carrer Sol, al barri de Serraparera. L'Ajuntament de Cerdanyola informa que els treballs afectaran el tram entre els carrers Clota i París i els carrers Planeta i Londres. Les obres tindran una durada estimada de cinc mesos i durant aquest temps els vehicles no podran estacionar al carrer i la circulació s’adaptarà a l’evolució dels treballs.

Aquestes obres "suposaran la reconstrucció de les xarxes de sanejament municipal, d’electricitat i de telefonia. Les obres també contemplen una nova pavimentació, així com la i la reposició de l’arbrat per ajustar el carrer a la normativa d'accessibilitat, amb espècies i sistemes de plantació adequats per evitar que les arrels afectin els paviments", destaca el consistori. Respecte al mobiliari urbà, el projecte preveu la seva renovació.

Mentre durin les obres, es prohibirà l’estacionament de vehicles a la calçada. A més, durant els treballs d’execució del col·lector els vehicles no podran circular pels trams afectats i per al veïnat s’habilitaran accessos a les entrades i sortides de guals sempre que sigui possible. D’altra banda, els vianants podran circular per les dues voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a totes les propietats afectades.

L'Ajuntament indica que quan finalitzi aquesta primera fase d’obres, es procedirà a continuar la reurbanització del carrer en la seva resta de trams.

Plànol afectacions obres carrer Sol. FOTO: Ajuntament

Plànol afectacions obres carrer Sol. FOTO: Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.