El comerç cerdanyolenc es prepara per fer màgia amb la campanya de Nadal

La pandèmia marca una campanya de Nadal que posa el focus en els comerços locals

La màgia serà el fil conductor d'una campanya de Nadal atípica de l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis. Enguany, les activitats festives es veuen reduïdes a actes amb reserva d'entrades i es posa el focus en les promocions que afavoreixen el comerç local.

 

Un Nadal de màgia

Cerdanyola Comerç i Serveis ha presentat, aquest divendres 20 de novembre, el programa d'activitats i promocions de la campanya de Nadal 2020. Tal com ha destacat el president de l'entitat, Xavi Olivé, es tracta d'una campanya atípica. De nou, les accions de l'associació tindran tres destinataris: els clients, els socis de l'entitat i la ciutat. 

En primer lloc, han preparat un sorteig d'un total de 5.000 euros per gastar als comerços associats. Els clients que omplin de segells el passaport de l'associació, optaran a tres premis de 1.000 euros, dos premis de 500 i quatre de 250. Els passaports s'entregaran als comerços associats i se segellarà quan es facin compres als establiments de Cerdanyola Comerç i Serveis. 

"La idea inicial era atorgar un premi per visitar el parc temàtic de Harry Potter, però la pandèmia ens ho ha impedit i hem decidit que també surtin beneficiats els comerços locals, que enguany ho estan passant malament", explica Xavi Olivé. 

Els passaports segellats es podran entregar a sis establiments concrets que comptaran amb una urna oficial de l'associació: Estanc Canaletes, Nens i Nenes, Perruqueria Carmen i Ramon, Opticalia Florit, Bolsos Gasol i Xavi Marín Fotografia. El sorteig es farà el 9 de gener i estarà acompanyat d'un espectacle a l'Ateneu, pel qual serà necessari reservar entrada. 

 

Espectacles reduïts

La pandèmia també ha marcat de ple el programa d'espectacles i activitats presencials de la campanya de Nadal. Així, enguany han preparat un espectacle de màgia itinerant pel 20 de desembre que recorrerà diferents punts de la ciutat durant el matí i la tarda. A més, el 2 de gener es podrà gaudir d'un espectacle de màgia infantil al Teatre Ateneu en torn de matí i tarda. Caldrà reservar plaça al web de Cerdanyola Comerç i Serveis. 

 

Se suma l'espectacle que acompanyarà el sorteig dels premis el 9 de gener. El tipus d'espectacle es determinarà més endavant, però també serà necessari reservar entrada prèviament. 

 

Concurs d'aparadors

La campanya de Nadal també donarà protagonisme als establiments comercials. Durant les dates festives es farà el concurs d'aparadors entre els comerços que decorin els seus aparadors. L'associació ha anunciat que s'atorgaran cinc premis amb diferents valors econòmics. 

A més, Cerdanyola Comerç i Serveis participarà en la decoració de tots els seus establiments amb un arbre nadalenc fet per la Floristeria Casamitjana. 

 

Campanya de Nadal incerta

La campanya de Nadal arriba just quan comença la reobertura dels sectors comercials i de la restauració després de setmanes de tancament per a alguns àmbits. El comerç local, però, acumula esforços des que el mes de març va esclatar la pandèmia de la Covid-19.

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis reconeix que el comerç cerdanyolenc arriba "tocat" al Nadal i que no preveuen una campanya positiva: "Es preveu un gener complicat a nivell comercial. Esperem que aquesta campanya porti una mica d’alegria i els diners invertits puguin repercutir al màxim en els nostres socis".