El comerç local presenta una sèrie nadalenca de sis capítols amb Octavi Pujades com a protagonista

Cada divendres veurà la llum un nou capítol de la sèrie gravada a Cerdanyola

L'associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha creat una sèrie de sis capítols que s'emetran durant la campanya de Nadal i que tenen l'actor cerdanyolenc Octavi Pujades com a protagonista. Els capítols es publicaran cada divendres i l'últim es veurà al Teatre Ateneu, on també s'entregaran els Oscar de Cerdanyola entre els comerços locals.

Cada capítol nou de la sèrie es podrà veure els divendres a partir de les 20.30 h al canal de YouTube de l'associació.

Un Nadal de cine

La sèrie de Cerdanyola Comerç i Serveis té el títol de Un Nadal de cine i durant sis capítols retrà homenatge al cinema a través d'històries que tindran lloc a espais emblemàtics i comerços de la ciutat. El cerdanyolenc Octavi Pujades és el protagonista i la sèrie està dirigida per Marc Fàbregas. En la roda de premsa de presentació de la sèrie, aquest dimarts 28 de novembre, Pujades ha assegurat que va quedar sorprès per la proposta de l'associació i que ha afrontat el projecte amb il·lusió. L'actor cerdanyolenc, que actualment està de gira amb el musical El guardaespaldas, ha assenyalat la importància del paper del director Marc Fàbregas, qui ha escrit els capítols i ha dut dirigit el rodatge.

La sèrie compta amb l'aparició d'altres cerdanyolencs i cerdanyolencs, entre els quals hi ha comerciants de la ciutat i, fins i tot, el fill d'Octavi Pujades. La gravació de la sèrie es va fer durant dos caps de setmana del mes d'octubre a diferents espais de Cerdanyola. Els capítols duren al voltant de dos minuts i Cerdanyola Comerç i Serveis organitzarà sortejos i concursos al voltant d'elements que apareixeran a la sèrie.

L'últim capítol es projectarà al Teatre Ateneu el 8 de gener de 2023. Més endavant, l'associació anunciarà com es poden aconseguir les entrades per assistir-hi. L'acte del dia 8 també servirà per entregar els premis Oscar de Cerdanyola, tal com ho han batejat des de l'entitat. Diferents comerços associats seran premiats amb uns guardons que votaran els clients i que tenen les següents categories: Millor aparador de Nadal, millor embolcall de regal, el comerç més sostenible, el comerç amb millor atenció al client i la millor campanya a les xarxes socials.

Presentació de la sèrien Un Nadal de cine de Cerdanyola. FOTO: Mónica GM

Presentació de la sèrien Un Nadal de cine de Cerdanyola. FOTO: Mónica GM

 

Nadal d'incertesa per al comerç

La campanya de Nadal és la més forta per al comerç i aquest any arriba amb una realitat que preocupa als comerciants. "Serà una campanya complicada tenint en compte tot el que tenim a sobre", ha dit el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, assenyalant el cost de l'energia com una de les principals preocupacions. Olivé també ha fet referència a la recent campanya del Black Friday, en la qual el comerç local no ha pogut fer grans rebaixes pel poc marge que deixen les despeses fixes, tot i que assegura que les previsions eren pitjors que la realitat actual. "Esperem que aquesta campanya serveixi per donar alegria i convidar la gent a passejar per la ciutat i comprar a Cerdanyola", ha assegurat. En la mateixa línia, Octavi Pujades ha destacat el valor del comerç local i la proximitat que ofereix: "L'atenció i l'estima del comerç de proximitat no la pots trobar als grans magatzems".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.