El concert de Lluís Llach es projectarà a l'Ateneu amb el Debat Constituent

El 3 de desembre es projectarà la pel·lícula del concert de Llach al Palau Sant Jordi

El Teatre Ateneu acollirà la projecció de la pel·lícula Llach, l'últim gran concert, el 3 de desembre a les 19 h. El film mostra el concert de Lluís Llach al Palau Sant Jordi, el desembre de 2021. 

L'acte està organitzat per la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Consell local de Cerdanyola-Bellaterra de la República, l'Entesa de Cerdanyola del Debat Constituent, Esquerra Republicana de Cerdanyola, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola. L'esdeveniment servirà per presentar públicament el Debat Constituent "una proposta de participació ciutadana en forma d'enquesta per definir conjuntament els grans temes de futur que ha de recollir una Constitució per a una futura República catalana", indiquen des de l'organització.

La unió de les entitats i formacions polítiques per organitzar actes ja es va repetir els passats 30 de setembre i 1 d'octubre a Cerdanyola. "A la sortida s'instal·laran unes urnes per recollir les aportacions econòmiques que cadascú cregui oportunes com a forma de taquilla inversa", assenyalen. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.