Continuen les activitats de la Castanyada i el Halloween a Cerdanyola

Les activitats de Halloween es concentraran aquest dimarts 31 d'octubre, mentre que Tots Sants és el dia 1 de novembre

Tot i que la majoria d'activitats programades des de l'Ajuntament pel "CastaHalloween" ja es van celebrar el passat diumenge 29 d'octubre, els actes de celebració d'aquestes dues festivitats continuen durant tota la setmana. 

Des de l'Espai Infantil convida als infants a gaudir de la tarda del 31 d'octubre a les seves instal·lacions (carrer Escoles, 5-7). Entre les 17 a 19h hi haurà jocs, activitats sensorials, música i xerinola per tothom. No cal inscriure's prèviament i les activitats són d'accés lliure per a tots els infants.

El Mercat Fontetes, que ja va oferir un taller infantil el passat dissabte, celebrarà també aquest dimarts el Halloween al mercat. I Paral·lelament, els comerços adherits a Cerdanyola Comerç i Serveis proposen un concurs d'Instagram i conviden la ciutadania a fer-se o fer una fotografia d'algun aparador decorat de Tardor. Per participar caldrà publicar la fotografia realitzada a Instagram mencionant a @ComerçiServeis. El 3 de novembre es farà el sorteig d'un val de 50 euros per consumir en qualsevol comerç associat a l'entitat.

 

Castanyada i Halloween als barris

La castanyada i el Halloween també ompliran alguns barris de Cerdanyola amb activitats durant la tarda del 31 d'octubre. Enguany, però, no hi haurà el famòs túnel del terror organitzat per l'Associació de Veïns del barri de Canaletes. Lola Blanco, ha confirmat que aquest any no ha sigut possible l'organitzacó d'aquesta activitat, que era una de les més esperades. Tot i això, es farà una festa de la castanyada per les famíles del barri i un petit passatge del terror. També hi haurà castanyes, xocolatada i una actuació infantil a l'avinguda Canaletes.

A Fontetes també es faran activitats la tarda del 31 d'octubre de 18 h 20 h al local de l'Associació de Veïns. Hi haurà tallers de pintacares per als infants, una activitat de 'truc o tracte' i música per acabar; i l'Associació de Veïns de Banús-Bonasort organitza 'La noche de Halloween y Pasaje del Terror', de 20 h a 23 h, per a tots els públics.

'Bosc Maleït de Halloween de l'Associació de Veïns de Canaletes. FOTO: Nora MO

'Bosc Maleït de Halloween de l'Associació de Veïns de Canaletes. FOTO: Nora MO

 

 

 

Horaris i serveis especials al cementiri per Tots Sants

No només hi ha Castanyada i Halloween aquesta setmana. La festivitat de Tots Sants fa augmentar les visites al cementiri i és per aquest motiu que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha establert un horari especial al voltant d’aquesta festivitat. Com a novetat, aquest any el Cementiri romandrà obert el dimecres i ampliarà el seu horari durant els dies anteriors i posteriors. 

Així mateix, el dimecres 1 de novembre, la línia urbana SU1 tindrà servei especial amb horaris de dissabtes i recorregut fins al Cementiri Municipal.

Més info: Horaris i serveis especials al cementiri per Tots Sants

 

D'altra banda, el 31 d'octubre i l'1 de novembre, Creu Roja oferirà suport amb voluntaris perquè puguin acompanyar als visitants amb dificultat de mobilitat que ho necessitin, ajudant-los a arribar fins la zona on estigui ubicat el seu nínxol, amb cadires de rodes si s'escau.

 

Tots Sants al MAC

Aquest any 1 de novembre es compleixen 50 anys d’ençà de la mort de l’artista Ismael Smith al sanatori psiquiàtric de White Plains. Tot coincidint amb aquest esdeveniment, el Museu d’Art de Cerdanyola i el Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb la col·laboració de la Xarxa de Museus d’Art i la Universitat Autònoma de Barcelona han organitzat les III Jornades Smith, que pretenen centrar-se en la vigència de la seva obra des d’una perspectiva contemporània i actual, i posar en valor aquells aspectes que precisament el converteixen en un outsider de la seva generació però que actualment esdevenen mirall i referent de la mirada social de l’art: el gènere i la identitat, la il·lustració narrativa precursora del còmic, la salut i el trastorn, o la visió més literària vinculada a les arts escèniques. 

Més info: Les III Jornades Smith se centraran en la vigència de la seva obra

 

De l'1 al 5 de novembre el MAC proposa tot un seguit d’esdeveniments en relació a l’exposició “Smith i els monuments fantasma” que permetrà reviure les obres públiques que l’artista mai va poder realitzar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.