Continuen les obres d'asfaltat a Cerdanyola: calendari i carrers afectats

Els treballs comporten talls de la circulació i afectacions a l'aparcament

Continuen els treballs de millora de l'asfalt a diferents carrers de Cerdanyola del Vallès. Les actuacions comporten afectacions a l'aparcament i la circulació. Aquesta setmana hi ha obres la ronda de Cerdanyola i al passeig Cordelles.

A continuació, un recull el calendari d'obres previst per l'Ajuntament de Cerdanyola.

Obres en marxa

Entre dilluns 16 i dijous 19 de gener s’asfaltarà la ronda de Cerdanyola, al tram entre plaça de l'Estatut i carrer de la Pineda. Entre dimecres 18 i dissabte 21 de gener, es farà el passeig de Cordelles, al tram entre carrer de Santa Marcel·lina i carrer del Francolí. En els dies indicats es farà un tall de circulació i estarà prohibit l'aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d'obra de manera que es pugui circular durant la nit, no obstant, l'aparcament restarà prohibit fins la finalització de l'obra al carrer.

Aquest cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 de gener, també es preveu realitzar obres d'asfaltat al carrer de Lluís Companys, en el tram entre carrer d'Altimira i plaça de Marconi. A causa de les obres d'aquest carrer, es prohibirà l'aparcament des de divendres 20 de gener a les18 h fins dilluns 23 a les 15 h. El divendres no es veurà afectada la circulació, dissabte i diumenge es farà el tall de circulació total i dilluns s'adequarà de tal manera que es pugui circular per un carril. 

Cal recordar que no serà possible la sortida de vehicles de l'aparcament públic soterrat de la plaça Abat Oliba, durant aquest dissabte i diumenge en horari de 7h a 20h. L'aparcament estarà senyalitzat convenientment, d'igual manera que tots els guals d'aparcaments residencials que n'estiguin afectats. Fora d'aquest horari s'adequarà per a que es pugui circular. 

Pròximes obres

Després de les actuacions previstes durant aquesta setmana, restaran pendent els asfaltats dels següents carrers per completar la segona fase del Pla. L'ajuntament encara no ha anunicat les dates:

  • Carrer de Santa Anna entre c. de la Clota  i carrer de l'Or.
  • Avinguda del Parc Tecnològic (Pont) entre pl. d'Europa i final del pont.
  • Plaça d'Europa
  • Carrer de les Canàries entre c. de Londres i ronda de Serraparera.
  • Carrer de Lluís Companys entre c. de la Indústria i pl. de Marconi.
  • Ronda de Serraparera (sentit Clota) entre l'av. de l'Argentina i la ronda de Serraparera, 7

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.