Les piscines d'estiu de Cerdanyola obren les seves portes

La piscina de Montflorit, del Bosc Tancat i del Turonet estan obertes al públic.

L'estiu ja ha arribat i, amb ell, les piscines descobertes de Cerdanyola del Vallès han iniciat la temporada. La primera a fer-ho va ser la de Montflorit, el dimarts 23 de juny i la piscina del Bosc Tancat, oberta des del dissabte 27 de juny. Finalment, la piscina del Turonet va obrir el dilluns 29 de juny. Totes tres tancaran portes el 6 de setembre.

Mesures extraordinàries per la Covid-19

Enguany, però, a casua de la situació recent de crisi sanitària per la Covid-19, les piscines municipals han pres diferents mesures per garantir la seguretat dels usuaris. 

Horaris de la piscina Montflorit

Hi haurà un primer torn d'11 h a 14.45 h. Quan s'acabi aquest torn, tots els usuaris hauran de sortir del recinte perquè es duran a terme tasques de neteja i desinfecció del lloc. L'altre torn començarà a les 15.15 h i acabarà a les 19 h. 

Els veïns i veïnes hauran de reservar una plaça per telèfon al 684 39 89 58 o enviar un correu electrònic a l'adreça: [email protected]. Tot i que l'usuari pot reservar fins al mateix dia el seu lloc a la piscina, es recomana fer-ho amb temps. 

Els preus també s’han adaptat a l’horari i són: adult laborable 2,60€; infantil i gent gran laborable 2,20€. Els caps de setmana els preus són de 3,10€ i 2,65€, respectivament. La piscina també ofereix abonaments. 

Ara l'aforament permès ja és d'un 75%. Així, la piscina tindrà una capacitat de 137 persones.

Horaris de la piscina Turonet

 

La piscina del Turonet serà l’última en obrir i ho farà el dilluns 29 de juny. El primer torn serà d'11 h a 14 h, el segon de 14 h a 17 h i el tercer de 17 h a 20 h. Però, a l’espera de les mesures definitives que estableixi la Generalitat, pot ser que la piscina obri d’11h a 20h en un únic torn. 

Els usuaris, preferentment, hauran de reservar el seu lloc a través de la pàgina web de la piscina, que estarà operativa a partir del dimarts 23 de juny per començar a fer la compra d'abonaments i entrades. 

Els preus de les entrades puntuals seran de 2,50€ infants de 4 a 14 anys i gent gran de més de 65 anys i 4€ persones adultes de 15 a 64 anys. Els preus s’incrementen el cap de setmana i també hi ha la possibilitat de comprar abonament setmanals, mensuals o de temporada.

L'aforament, en principi, queda reduït al 50% de la seva capacitat i l'espai de la piscina només podrà acollir a 150 persones. 

Horaris de la piscina Bosc Tancat

La piscina del Bosc Tancat tindrà un únic torn: de 10 h a 19 h. 

Per reservar un lloc a la piscina s'haurà de trucar al telèfon 935 805 919 entre les 14.30 h i les 15 h. Les tarifes de les entrades puntuals els dies laborables són 2,60€ (infants fins a 8 anys i persones grans de més de 65 anys), 4,10€ (joves de 9 a 13 anys) i 5,70€ (de 14 a 64 anys). Aquests preus s’incrementen els caps de setmana i les piscines també disposen d’abonaments i preus reduïts per a grups, famílies nombroses i monoparentals. 

Fins a finals de juny l'aforament serà també de la meitat de les persones i en total les instal·lacions podran acollir a unes 900 persones. Per a més informació premeu aquest enllaç.