Les piscines d'estiu de Cerdanyola obren les seves portes

La piscina de Montflorit i del Bosc Tancat ja estan obertes al públic. La piscina de Turonet obrirà el dilluns 29 de juny

L'estiu ja ha arribat i, amb ell, les piscines descobertes de Cerdanyola del Vallès han iniciat la temporada. La primera a fer-ho va ser la de Montflorit, el dimarts 23 de juny i la piscina del Bosc Tancat, oberta des del dissabte 27 de juny. Finalment, la piscina del Turonet obrirà el dilluns 29 de juny. Totes tres tancaran portes el 6 de setembre.

Mesures extraordinàries per la Covid-19

Enguany, però, a casua de la situació recent de crisi sanitària per la Covid-19, les piscines municipals han pres diferents mesures per garantir la seguretat dels usuaris. 

Horaris de la piscina Montflorit

Hi haurà un primer torn d'11 h a 14.45 h. Quan s'acabi aquest torn, tots els usuaris hauran de sortir del recinte perquè es duran a terme tasques de neteja i desinfecció del lloc. L'altre torn començarà a les 15.15 h i acabarà a les 19 h. 

Els veïns i veïnes hauran de reservar una plaça per telèfon al 684 39 89 58 o enviar un correu electrònic a l'adreça: [email protected]. Tot i que l'usuari pot reservar fins al mateix dia el seu lloc a la piscina, es recomana fer-ho amb temps. 

Els preus també s’han adaptat a l’horari i són: adult laborable 2,60€; infantil i gent gran laborable 2,20€. Els caps de setmana els preus són de 3,10€ i 2,65€, respectivament. La piscina també ofereix abonaments. 

Ara l'aforament permès ja és d'un 75%. Així, la piscina tindrà una capacitat de 137 persones.

Horaris de la piscina Turonet

 

La piscina del Turonet serà l’última en obrir i ho farà el dilluns 29 de juny. El primer torn serà d'11 h a 14 h, el segon de 14 h a 17 h i el tercer de 17 h a 20 h. Però, a l’espera de les mesures definitives que estableixi la Generalitat, pot ser que la piscina obri d’11h a 20h en un únic torn. 

Els usuaris, preferentment, hauran de reservar el seu lloc a través de la pàgina web de la piscina, que estarà operativa a partir del dimarts 23 de juny per començar a fer la compra d'abonaments i entrades. 

Els preus de les entrades puntuals seran de 2,50€ infants de 4 a 14 anys i gent gran de més de 65 anys i 4€ persones adultes de 15 a 64 anys. Els preus s’incrementen el cap de setmana i també hi ha la possibilitat de comprar abonament setmanals, mensuals o de temporada.

L'aforament, en principi, queda reduït al 50% de la seva capacitat i l'espai de la piscina només podrà acollir a 150 persones. 

Horaris de la piscina Bosc Tancat

La piscina del Bosc Tancat tindrà un únic torn: de 10 h a 19 h. 

Per reservar un lloc a la piscina s'haurà de trucar al telèfon 935 805 919 entre les 14.30 h i les 15 h. Les tarifes de les entrades puntuals els dies laborables són 2,60€ (infants fins a 8 anys i persones grans de més de 65 anys), 4,10€ (joves de 9 a 13 anys) i 5,70€ (de 14 a 64 anys). Aquests preus s’incrementen els caps de setmana i les piscines també disposen d’abonaments i preus reduïts per a grups, famílies nombroses i monoparentals. 

Fins a finals de juny l'aforament serà també de la meitat de les persones i en total les instal·lacions podran acollir a unes 900 persones. Per a més informació premeu aquest enllaç.