Correfoc, sardanes i sopar a la fresca per a commemorar l'1 d'octubre

Les activitats tindran lloc el dissabte 30 de setembre a partir de les 20 h a la plaça Jaume Grau i Altayó

La 'Taula 1 d'Octubre' de Cerdanyola ha organitzat un acte pel dissabte 30 de setembre en commemoració de l'1 d'octubre. Segons han anunciat, està previst que sigui "un ambició acte festiu", que comptarà amb un correfoc a càrrec de la Colla Jove de Diables de Cerdanyola, una ballada de sardanes amb la participació de l'Agrupació Sardanista de Cerdanyola i un sopar a la fresca de pà amb tomàquet i butifarra. Totes les activitats tindran lloc a partir de les 20 h a la plaça Jaume Grau i Altayó.

Després de sopar, tindrà lloc les actuacions d'un grup d'actors i actrius 'Amb R de República', l'actuació musical del cantautor bellaterrenc Àlvar Roda i es farà rom cremat. També es farà la lectura d'un manifest conjunt per part de les entitats organitzadores: l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Consell Nacional per la República, l'Entesa de Cerdanyola del Debat Constituent, i els tres partits independentistes: Esquerra Republicana de Catalunya, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola.

Delfí Sabartés, membre de l’ANC ha celebrat la unitat de les entitats independentistes cerdanyolenques "al marge del color del partit i de la tendència de cada entitat" i ha afegit que "ens hem posat d’acord per treballar per la independència d’aquest país".

Tot i que no s'ha ababat de concretar cap altre acte de la 'Taula 1 d'Octubre', sabartés ha explicat que "la intenció és que hi hagi una continuïtat" i que "aquest acte servirà per valorar el grau d’acceptació de la gent en aquest tipus d'activitats.

D'altra banda, el també membre de l'ANC, Jaume Sobrevals, ha remarcat la importància que hi hagi les sis entitats independentistes de la ciutat "tossudament unides per a fer actes com aquest".

Cartell d'activitats de l'acte en commemoració de l'1 d'octubre. FOTO: Cedida

Cartell d'activitats de l'acte en commemoració de l'1 d'octubre. FOTO: Cedida

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.