On cuidar-te la visió?

Et presentem quatre òptiques emblemàtiques de la nostra ciutat que destaquen per la seva professionalitat, experiència i qualitat en el servei

Amb un tracte proper i personalitzat, i amb una atenció optomètrica específica t'assessoraran en tot el que més et convingui i t'ajudi amb quelcom tan important com cuidar de tu i de la teva salut visual.
 

ALAIN AFFLELOU

AFFLELOU FOTO
 
 
Al nostre establiment sanitari d'Òptica i Audiologia la teva salut visual i auditiva estarà acreditada pel nostre Protocol Clínic PERSONALITZAT POP dissenyat pels experts en salut visual i auditiva dels serveis professionals d'Alain Afflelou. Aquest Protocol permet cobrir qualsevol necessitat visual i auditiva dels nostres clients en funció de la seva edat. En aquests establiments estem especialitzats amb: ullera graduada, ullera graduada solar, adaptació de lents de contacte, adaptació de l'última tecnologia en audiòfons i servei de provador virtual per poder veure't amb tots els models disponibles. Últimes novetats en models i dissenys d'ulleres solars i d'òptica.
 
Avinguda de Catalunya 51a baixos 
Tel. 932808809 · 636039313
[email protected]

 

CENTRE ÒPTIC CERDANYOLA

CENTRE ÒPTIC FOTO
 
Mirem per tu! A COC tenim cura de la salut visual dels nostres clients oferint una atenció personalitzada, productes i serveis de qualitat. A les revisions visuals prescrivim la correcció òptica més adequada o remetem al professional més adequat. El bon funcionament del sistema visual el valorem en un examen optomètric. Un diagnòstic i un tractament adequat són claus per poder millorar habilitats visuals que causen dificultats en el procés d'aprenentatge. Amb la teràpia visual, aconseguim millorar habilitats visuals claus per a tenir un bon rendiment acadèmic i evitar dificultats d'aprenentatge provocades per problemes visuals. Disposem d'una àmplia varietat de productes oferint sempre el producte més adequat a les necessitats dels nostres clients.

Rambla de Montserrat, 1

Tel: 93 691 56 07 · 618 04 40 35

[email protected]

centreopticcerdanyola @centreopticcerdanyola

 

OPTICÀLIA FLORIT

OPTICÀLIA FOTO
 
Opticàlia Florit de Cerdanyola, el nostre personal especialitzat t'atendrà d'una manera professional i personalitzada. Volem que a casa nostra et sentis com un amic i amb aquesta confiança intentarem solucionar-te qualsevol problema relacionat amb la teva visió o bé amb la teva oïda. Els nostres professionals t'informaran de les últimes tendències en muntures i vidres.
 
Avinguda de Catalunya, 58
Tel. 93 692 02 22

 

ÒPTICA ORTOPÈDIA SANT JORDI

FOTO SANT JORDI
 
Experts en la visió des de fa més de 45 anys "Cada ull és un món", per això el nostre equip d'Optometristes està en constant formació per oferir les tècniques més actualitzades en Teràpia Visual, Baixa Visió i Orto-k. Així mateix, als nostres centres vestim la teva mirada amb una selecció de muntures de primeres marques on trobaràs el millor assessorament professional per escollir quin és el teu estil.
 
Passeig de Cordelles, 7
Tel. 936914002
[email protected]
Passeig de les Acàcies, 10
Tel. 935946277
[email protected] opticasantjordi
Més informació