Cultura, esport i activitats infantils pels quatre dies de Festa Major de Bellaterra

La Festa Major del barri de Bellaterra se celebra entre l'1 i el 4 de setembre

Una nova edició de la Festa Major de Bellaterra arriba el dijous 1 de setembre per donar inici a diverses activitats esportives, de música i teatre i infantils que finalitzaran el diumenge 4 de setembre. Enguany, el cartell guanyador del concurs s'anomena “L’esquirol va de festa”, obra d’Anna Camps Utesà, que incorpora diferents elements distintius de la festa major.

En aquest link es pot consultar el programa d'activitats al detall. 

Música i tertúlia donen tret de sortida

La Festa Major d'inaugura el dijous 1 de setembre a les 19.30 h amb el concert de piano d'El Musical Beethoven, el camí cap a la llum, a càrrec de Daniel Ligorio. A les 21 h, el Fòrum Bellaterra acollirà la tertúlia "Tertúlies de Festa Major: 7 anys de Fòrum de Bellaterra", que convidarà quatre personalitats del Fòrum i acabarà amb un refrigeri pels assistents. 

Divendres de pregó i activitats infantils

Divendres 2 de setembre la festa continua encarada als més infants: de 17 a 20 h hi haurà inflables a la plaça del Pi, i al mateix lloc, l'espectacle de titelles La Rateta presumida, a les 18 h. Alhora, a partir de les 19 h se celebrarà un torneig de futbol 3x3. La festa tancarà a la sala d'actes de l'EDM: a les 19 h tindrà lloc el pregó a càrrec de Roger Pallàs i Elisenda de Clascà, s'exposaran els millors cartells dels últims 12 anys i a les 10 h es representarà l'obra Avui no sopem.

Dissabte d'esport, baixada de carros i Jocs Olímpics

Dijous 3 de setembre la festa continua de bon matí, a les 9.45 h al Parc de la Font de la Bonaigua amb la bicicletada familiar. Alhora, a partir de les 10, s'estarà fent una gimcana infantil americana. De 10 a 14 h, al Club Bellaterra, es farà un torneig de pàdel. A les 12 h començarà el torneig de futbol 7 des de benjamins fins a adults. A les 13.30 h hi haurà vermut i concert solidari a la plaça del Pi, on acabaran els carros que començaran a baixar a les 17 h pel carrer Sant Pancraç.

A partir de les 18 h hi haurà més activitats esportives per a infants. Com que enguany es vol fer homenatge als Jocs Olímpics, a les 20 h es farà l'inici dels relleus de la torxa des de l'Ajuntament de Cerdanyola, i la flama olímpica arribarà a les 21 h a l'EMD. La nit clourà a les 21.30 h amb el sopar del Club Futbol Bellaterra i l'encesa del peveter amb Antonio Rebollo a les 23 h a la plaça del Pi. 

Diumenge de paelles, gegants i Holi Fest

L'últim dia de festa començarà a les 10 h amb tornejos de futbol, volei i bàsquet, i a les 11 h hi haurà inflables aquàtics a la plaça del Pi. Alhora, s'estarà fent el mercat d'intercanvi d'objectes. La parròquia de la Santa Creu acollirà a les 12.30 h la missa de Festa Major, i la festa seguirà a les 13.15 h amb la ballada de gegants. Per dinar, a les 14 h es farà el concurs de paelles i fideuàs. La festa tancarà a les 17 h a la plaça del Pi amb un Holi Fest per acabar de coloraines. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.