La primera cursa feminista de Cerdanyola ja arriba als 492 inscrits

El tret de sortida es donarà el dissabte 7 de març a les 10 h al Complex Municipal Esportiu Guiera

La primera cursa i caminada feminista de Cerdanyola del Vallès ja compta amb 492 inscrits. El dissabte 7 de març a les 10 h es donarà el tret de sortida al Complex Municipal Esportiu Guiera, on també serà l'arribada. S’oferirà avituallament líquid i un obsequi feminista a tothom que hi participi.

La principal motivació de la cursa és ser alhora reivindicativa i participativa. D’una banda, perquè l’esdeveniment s’emmarca en la diada del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, on encara existeix la necessitat de fer visible que les dones prenen part de l’activitat física-esportiva. La cursa, amb el 8M, també busca recordar la lluita que totes aquestes dones van exercir per la igualtat de gènere, condemnar el masclisme i reivindicar que homes i dones obtinguin els mateixos drets i llibertats.

Hi haurà quatre modalitats diferents a escollir: la caminada de 4.5 km, la cursa de 4.5 km, la caminada d'1.5 km i la caminada en grup. Els circuits es troben amb un 5% asfaltat, senyalitzat, tancat al trànsit i controlat.  La cursa no tindrà classificacions i serà lúdic i obert a tothom. Per tal de poder participar en la primera edició de la cursa és obligatori fer la inscripció que té un preu de 5€.

La cursa serà organitzada per Non stop run en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola. Per a fer la inscripció i consultar més informació es pot visitar el web de FEM Cerdanyola.

El circuit de 4.5km

El circuit de 4.5km 

Circuit d'1.5km

Circuit d'1.5km