Arriba la Cursa solidària de la UAB per La Marató amb un nou format

Del 7 de desembre al 7 de febrer, cadascú des d’allà on vulgui podrà fer exercici físic, al seu ritme, i alhora aportar donacions per a La Marató

La 9a edició de la Cursa solidària que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), conjuntament amb l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a La Marató de TV3 s’ha transformat i es farà en un format diferent a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Enguany, del 7 de desembre al 7 de febrer cadascú des d’allà on vulgui podrà fer exercici físic, al seu ritme, i alhora aportar donacions per a La Marató. Es podrà participar en la cursa i caminada de 10 Km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda, així com als reptes i modalitats que es plantegi cada un, sigui de manera individual o col·lectiva.

Com hi participo?

A través d'una aplicació, els atletes triaran la seva cursa i s'aniran sumant quilòmetres solidaris i donacions. Les curses es podran fer des de qualsevol indret marcant reptes col·lectius i individuals.

Així, a partir del dilluns 7 de desembre es disposarà d'una aplicació dels Amics de la UAB, que es podrà descarregar al mòbil, on es poden registrar els reptes, els quilòmetres solidaris recorreguts entrenant i duent a terme els reptes. Es podran fer les donacions a partir de 1€ a la mateixa aplicació i al web de la cursa.

En aquesta edició, a més, se sumaran el compromís i els "esforços" dels instituts i les escoles de Cerdanyola del Vallès i dels col·lectius i entitats de la UAB i de la ciutat que vulguin afegir reptes propis. També es recolliran fotos i vídeos per fer un mosaic de tots els i les participants a la mateixa aplicació i al web de la cursa.

 

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola volen transmetre un missatge d'agraïment a totes aquelles persones que des de l'àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre d'altres, estan al capdavant de la gestió de la primera línia de l'emergència pel coronavirus en tots els seus vessants.

A més, la UAB desenvolupa importants recerques per lluitar contra la Covid-19 i "és vital conscienciar la societat i la comunitat que gestiona les polítiques públiques de la necessitat de cooperar i d’obtenir recursos per investigar el coronavirus SARS-CoV-2." 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.