Descobreix com seran els nous supermercats Mercadona

 

 

 

La cadena de supermercats Mercadona ha inaugurat aquest dijous, 25 de maig, el seu nou concepte de botiga i que a partir d'ara es començarà  a implantar. La tenda inaugurada al carrer Alfredo Marquerie, 14 de Madrid, destaca per ser una botiga eficient amb diverses novetats per millorar l'experiència de comprar en el gegant valencià a través d'un nou disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions. Aquesta nova botiga és l'aposta de futur de Mercadona, que enguany té previst invertir 180 milions d'euros en renovar amb aquest nou model de botiga un total de 126 botigues a tot l'Estat espanyol.

  

 

  

 

La nova proposta aposta per amplis espais diàfans, que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients. A banda, la nova botiga alberga novetats en totes les seccions i altres aspectes com una entrada amb doble vidre que evita corrents d'aire, a més de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, màquina de suc de taronja acabat d'esprémer, un nou punt d'acabat per a la carn, una góndola central en la perfumeria per la cosmètica especialitzada i una nova exposició a la peixateria per als productes de petxina, especialitats de sushi, entre altres.  

  

 

  

 

El nou model de botiga eficient ofereix alhora un millor servei per facilitar l'acte de compra dels clients mitjançant l'ampliació dels passadissos de fruita i verdura, un nou model de cistella de la compra i dos models de carros, molt més ergonòmics i lleugers. Entre les novetats també destaca la caixa, creada conjuntament amb l'Institut de Biomecànica de València.

  

 

  

 

Millores pel medi ambient

  

  

 

La nova botiga permet reduir fins a un 40% el consum energètic respecte a la botiga convencional, gràcies a un millor aïllament tèrmic i acústic i pels nous baguls de congelat més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, el nou centre compta amb un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula per zones i moments del dia.

  

 

  

 

Entre els nous dispositius tecnològics del nou Mercadona es troben la línia de caixes, les balances o l'ús de tauletes electròniques que substitueixen el paper per fer gestions administratives per optimitzar els processos i conèixer la gestió de la botiga en temps real. Això facilita la presa de decisions i contribueix a una major agilitat en la gestió dels productes frescos, entre altres.