Desmantellen una associació de cànnabis de Cerdanyola per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Els Mossos han desmantellat una associació de cànnabis de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) i han detingut un home de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrest va tenir lloc el 27 de setembre després que la policia tingués coneixement que a l'interior de l'establiment, que estava legalment constituït, s'hi estaria desenvolupant una activitat de tràfic de droga.

Paral·lelament, els agents va dur a terme una entrada i escorcoll al local en què van comissar 19.100 grams de marihuana, 2.250 grams d'haixix, 100 grams de cigarretes ja preparades amb aquestes substàncies, tres bàscules, una màquina d'extracció d'oli i una d'aprofitament de gasos per fabricar olis i resines.

La investigació va permetre detectar una inusual activitat a l'entorn de l'associació. Hi havia un elevat moviment de persones que entraven al local i en sortien al cap de poca estona. En aturar i escorcollar aquests clients, els Mossos van comprovar que duien marihuana a sobre. D'acord amb la policia, els ciutadans aturats manifestaven que acabaven de comprar la droga a l'interior de l'establiment.

Es dona la circumstància que segons els estatuts de les associacions de cànnabis, la marihuana no pot sortir del local i ha de ser consumida única i exclusivament a l'interior.

Les indagacions policials també van permetre detectar que a l'associació també s'hi estava cometent un delicte de defraudació del fluid elèctric.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.