La Diputació inicia les obres d’eixamplament de la vorera de la carretera de Bellaterra

Les obres tenen un pressupost d'adjudicació de 47.795 € i s'espera que estiguin acabades en dos mesos

Aquest dimarts 3 d'octubre s'han iniciat les obres d'eixamplament de la vorera que hi ha entre els punts quilomètrics 3+000 i 3+200 de la carretera BV-1414 al nucli de Bellaterra. Les obres, projectades per la Diputació de Barcelona, tenen un pressupost d'adjudicació de 47.795 € (IVA inclòs) i un termini d'execució de 2 mesos.

Les obres tenen la finalitat d'eixamplar aquest tram nord de la vorera de la carretera de Bellaterra fins arribar a una amplada total d'1,5 m al llarg de tot el seu recorregut. Aquesta actuació millorarà l'accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat en general, donant continuïtat als recorreguts naturals dels vianants entre els carrers Mestre Nicolau i Lluís d'Ábalo.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 3 "Salut i benestar" i 9 "Indústria, innovació i infraestructures". Els 17 ODS van ser proclamats per l'Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l'agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n'assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d'acord amb aquests ODS.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.