Diumenge de cultura popular, paelles i grans concerts

Chenoa i Abraham Mateo van tancar un diumenge ple d'activitats per a tots els públics

El diumenge 5 de maig de la Festa Major del Roser de Maig ha estat carregat de cultura popular i paelles entre amics al matí, i centrat a la tarda pel Correfoc infantil i els dos concerts més esperats: Chenoa i Abraham Mateo. 

Matinal popular

La Colla Gegantera de Cerdanyola i més d'una desena de colles d'arreu de Catalunya han portat els seus gegants als carrers de Cerdanyola al matí, en una gran cercavila que ha comptat amb una trentena de ninots. Els gegants han interactuat amb el públic que trobava al seu pas, especialment amb els infants. Una de les colles més divertida han estat els Gegants Bojos de Terrassa, que han tocat cançons de poble per a fer ballar els seus ninots vikings de llargs braços

 

Al matí també han destacat el passacarrers de l'AMCV i el concert compartit amb altres bandes per celebrar els 25 anys, que s'ha fet a Can Xarau. Castellers de Cerdanyola, acompanyat de més colles, ha exhibit uns castells molt espectaculars en una plaça de l'Abat Oliba plena de gom a gom, amb diversos centenars de cerdanyolencs. 

Més info: FOTOS: Matí de cultura popular del Roser de Maig 2024

 

Paelles entre amics a la plaça

Un esdeveniment més que tradicional a Cerdanyola és el Concurs de Paelles del Roser de Maig, que ha omplert la plaça Sant Ramon de paelles fumejants i de diversos grups d'amics que hi han participat. 

Més info: FOTOS: El concurs d'arrossos del Roser de Maig 2024

 

 

Tarda de sardanes

El torn de les sardanes va arribar el diumenge a la tarda. L'Agrupació Cultural Sardanista va ser l'encarregada d'organitzar la ballada de sardanes, mentre que la música la va posar la Cobla Sabadell. Una cinquantena de persones es van aplegar per ballar a partir de les 19h a la plaça Francesc Layret. També s'hi va acostar gent, que no n'havien ballat mai, per aprendre'n.

 

 

Chenoa i Abraham Mateo 

Els dos cantants, estrelles del panorama musical espanyol, van ser els encarregats de tancar les activitats del dia. Tant Chenoa, primer, com Abraham Mateo, després, van omplir de gom a gom el Parc del Turonet. La mallorquina va cantar alguns temes propis, però també d'altres cançons versionades. No va faltar el "Cuando tú vas", per posar la cirereta del pastís a un concert espectacular.

 

 

El torn d'Abraham Mateo va ser a les 22.30 h i va quedar demostrat el perquè és un dels artistes més aclamats del moment. Públic d'edats diverses, però sobretot joves, van gaudir com mai a l'esplanada del Turonet. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.