Diversos centres de Cerdanyola s'adhereixen la jornada 'Anem a peu a l'Escola i Institut'

Aquesta jornada se celebra en més de 60 països per promoure una bona qualitat de l'aire que respirem

Aquest dijous, 9 de maig, Cerdanyola del Vallès es va sumar a la jornada 'Anem a peu a l'escola i Institut' per promoure una mobilitat saludable, sostenible i segura. L'Escola Bressol Municipal Bressol Montflorit i les escoles La Sínia, Turó de Guiera, Collserola, Sant Martí, Xarau, Les Fontetes i Montserrat com també els instituts Gorgs i Jaume Mimó van participar de la jornada que va organitzar l'Ajuntament de Cerdanyola a través del Servei d'Educació. 

Aquesta jornada forma part del Projecte Educatiu de Cerdanyola i, a més, va coincidir amb el Dia Internacional d'anar en Bici i a Peu a l'escola Walk and bike to School 2024 que se celebra en més de 60 països de tot el món.

Cartell "Anem a peu a l'escola"

Cartell "Anem a peu a l'escola"

Amb aquesta iniciativa, el consistori vol continuar promovent i construint un model de mobilitat saludable, sostenible i segur en els més petits i joves de la ciutat. Aquest model vol introduir desplaçaments al centre educatiu a peu, en bicicleta, en transport públic, patinet o altre transport menys contaminant, concienciant així sobre la cura del medi ambient, del planeta i de l'aire que respirem. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.