El Mercat de Serraparera sortejarà dos premis de 100 € pel seu 43è aniversari

També hi haurà animació infantil i els placers regalaran bosses

 

 

El Mercat Municipal de Serraperera de Cerdanyola celebra aquest any el seu 43è aniversari. La junta de concessionaris ho celebrarà amb la seva clientela i ciutadania en general que el dissabte 11 de novembre s'acosti  a la llotja municipal.

 

A banda dels productes i dels serveis del mercat, els placers sortejaran 2 premis de 100 euros i regalaran bosses entre els seus clients i clientes. A més han pensat en els infants més menuts,  que podran conèixer a populars personatges del món de cinema i participar en tallers de pintar-se la cara. 

 

Després de l'aniversari el Mercat Municipal de Serraperera posarà en marxa la tradicional campanya de Nadal amb diverses activitats i horaris especials per tal de facilitar a la clientela les seves compres.

 

El Mercat de Serraparera va néixer l'any 1974 i compta amb 45 parades amb una oferta variada. Una de les singularitats de la llotja és el producte fresc. Hi destaquen les parades de fruita i verdura, peix, carn i embotits, junt amb una oferta complementària de producte envasat i també de no alimentari.