Els majors de 80 anys rebran la quarta dosi de la vacuna a partir de setembre

Es començarà per les persones de més de 80 anys i les que viuen en residències, per passar després a les majors de 60 anys

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha augurat que es podria començar a injectar la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19 la segona quinzena de setembre, "amb l'arribada de vacunes adaptades a les noves variants".

El protocol de vacunació dictat fins ara preveu començar amb les persones de més de 80 anys i les que viuen en residències, per passar després a les majors de 60 anys.

Darias ho ha dit després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut, en una roda de premsa en què també ha explicat que el govern espanyol té "els millors desitjos" per administrar el vaccí d'Hipra, sempre i quan hagi superat tots els processos de validació que atén en aquests moments.

D'altra banda, Darias ha anunciat que el govern estatal i les Comunitats Autònomes oferiran 11.112 places de formació sanitària especialitzada, "la major oferta en la història del Sistema Nacional de Salut" de places d'aquest tipus.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.