Una empresa invertirà 45M€ en la construcció d'una residència per a estudiants al Parc de l'Alba

La residència es construirà a prop de la Universitat Autònoma de Barcelona

L'empresa Urbania ha adquirit una parcel·la als terrenys del Parc de l'Alba —també conegut com a Centre Direcional— per un valor de 7.671.368,40€. La parcel·la era propietat de l'INCASÒL i l'empresa preveu invertir-hi 45M€ en la construcció d'una residència per a estudiants a prop de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

14.400 m² de sostre

Aquesta setmana, l'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha formalitzat la venda d'una parcel·la del sector del Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès a l'empresa Urbania que invertirà 45 M€ en la construcció d'una residència per a estudiants. El director d'Inversions d'Urbania, Jeffrey Sújar, i el director comercial de l'INCASÒL, Carlos Perramón, s'han reunit amb l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i membres del seu consistori, per parlar del projecte. L'empresa ha adquirit per 7.671.368,40€ una parcel·la de 7.237,14 m²sòl i amb una edificabilitat de 14.474,28 m² de sostre. Aquest terrenys estan situats prop del campus de Bellaterra de la UAB.

Actualment, Urbania gestiona projectes per valor de 1.100 milions d’euros a Espanya, Portugal i Brasil.  El grup compta amb experiència en la promoció i gestió de residencies d'estudiants. Actualment, té en marxa projectes per la creació d'unes 3.000 noves habitacions a Espanya i Portugal.

Aquesta compra de terrenys se suma a l'adjudicació de parcel·les per a un centre de processament de dades. Aquest estiu, l'INCASÒL va posar a la venda un total de 34 parcel·les a l'àrea del Parc de l'Alba, de les quals 26 són per a activitat econòmica i vuit residencials, on es podran construir 1.140 habitatges, el 69% en règim protegit. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.