L'encesa de llums de Nadal de Cerdanyola serà l'1 de desembre

L'acte es farà a la plaça Francesc Layret i inclourà diverses activitats

Un any més la plaça Francesc Layret (davant de l'Ajuntament de Cerdanyola) acollirà l'acte d'encesa dels llums de Nadal 2023 el pròxim divendres 1 de desembre. L'esdeveniment comptarà amb un programa d'activitats que començarà a partir de les 17 h.

Encesa dels llums de Nadal a Cerdanyola. FOTO: Núria Puentes

Encesa dels llums de Nadal a Cerdanyola. FOTO: Núria Puentes

Primer es farà una xocolatada i un taller pintacares màgic amb la ja coneguda Fada Alba. Tot seguit serà l'acte instictucional d'Encesa de Llums de Nadal, i per tancar, la Golden Beat (Festa Xyloband) farà un concert.

El Trenet de Nadal

També el mateix 1 de desembre s'inaugurarà el Trenet de Nadal, que circularà pels carrers de la ciutat entre les 17 i les 20 h. El lloc sortida i arribada és el carrer de Sant Ramon 130 (Torre Llopis). Els tiquets per pujar-hi es podran aconseguir gratuïtament comprant als comerços associats de Cerdanyola i als Mercats Municipals.

Trenet de Nadal 2022. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Trenet de Nadal 2022. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

El trenet estarà disponible des de l’1 de desembre fins al 4 de gener (ambdós inclosos) tots els caps de setmana, festius, vigílies de festiu i els dies 28 de desembre, 2, 3 i 4 de gener. L’horari de circulació del trenet aquell cap de setmana serà dissabte 2 de desembre de 10:30 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenge 3 de desembre de 10:30 a 13 h i de 16:30 a 20 h. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.