S'enllesteix la reurbanització de la zona de Can Xarau

Les actuacions s'han fet als carrers de Santa Anna i Camèlies, al Parc Xarau i als espais del complex esportiu

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès dona per enllestida la reurbanització de la zona de Can Xarau. L'espai que comprèn el complex esportiu i els carrers Santa Anna i Camèlies ha passat diverses fases de reforma en els últims anys.

Les obres de reurbanització de Can Xarau referents als carrers de Santa Anna i de les Camèlies, que van començar al juliol de l'any passat, han arribat a la seva fi. L'Ajuntament de la ciutat destaca que aquesta fase de reformes ha millorat els accessos a les instal·lacions del CEM Can Xarau i ha permès la remodelació d'un tram del carrer Camèlies, entre d'altres.

Durant la reforma s'han fet diverses accions. Per una banda, s'ha enderrocat la planta superior de l'edifici que hi ha entre el pavelló i el parc Xarau i que històricament ocupaven les oficines del Cerdanyola Club d'Hoquei. "Aquesta actuació ha permès obrir les vistes des d'aquesta part elevada cap al parc Xarau", assenyala el consistori.

A més, s'ha remodelat el tram del carrer de les Camèlies entre els carrers de Santa Anna i la Malesa. "Aquesta actuació ha eliminat les barreres arquitectòniques i ha transformat el carrer en un espai més amable per als vianants i per a les persones usuàries de les instal·lacions", diu l'Ajuntament en una nota de premsa. També s'ha substituït el clavegueram d'aquest tram de carrer, que es trobava en mal estat.

Per una altra banda, s'han dut a terme actuacions en les instal·lacions de serveis del pavelló Can Xarau-Paco Arpide (gas i desguàs de les aigües de pluja de la coberta), i s'ha remodelat de la plaça triangular de davant el pavelló, entre els carrers de les Camèlies i Santa Anna, eliminant les barreres arquitectòniques de les sortides d'emergències d'aquesta part del pavelló.

La reurbanització també inclou la construcció de nous accessos al parc Xarau des del passeig de la Riera, i la millora de la mobilitat del sector "consolidant accessos que presentaven dificultats per a les persones amb mobilitat reduïda de tots els itineraris existents per arribar a la piscina i gimnàs del CEM Can Xarau". També s'ha pavimentat tot el voltant del pavelló i de la pista exterior no coberta.

Carrer de les Camèlies. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Carrer de les Camèlies. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

 

Plaça al carrer de Santa Anna. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Plaça al carrer de Santa Anna. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.