Envia'ns la teva fotodenúncia per millorar junts la ciutat!

Des del Tot Cerdanyola volem fer ressò de les vostres queixes i publicar-les a la revista setmanal

El carrer de davant de casa teva necessita una reparació urgent? Has passat per algun carrer amb signes de vandalisme? Alguna cantonada de la ciutat té massa brutícia? Si et veus algun cop en una situació similar, fes una foto i envia'ns-la junt amb unes línies de text per a poder-la publicar al TOT!

Com enviar la fotodenúncia?

Per a poder fer ressò de la teva queixa, pots enviar-nos al correu electrònic redaccio@totcerdanyola.cat la següent informació:

- Una fotografia del lloc que vols denunciar

- Una línia de text explicant què ha passat

- El teu nom i cognoms

- El teu número de DNI

Cartes dels lectors, felicitacions i obturaris

Si ho prefereixes, també ens pots enviar al mateix mail un text més extens explicant la teva queixa sobre qualsevol àmbit de la ciutat: urbanisme, educació, transport... També hi ha altres maneres de participar en el TOT, enviant-nos les teves felicitacions i obituraris de les persones que més estimes. El procediment és el mateix, només necessitarem el text, el teu nom i cognom i el DNI.

Dona't d'alta al WhatsApp del TOT

Vols saber com assabentar-te el primer de les notícies més importants del dia? Dona't d'alta en el Whatsapp del TOT per a rebre cada matí la notícia del dia. Segueix aquests passos:

- Guarda com a contacte el número del TOT 683 47 02 89 al teu mòbil

- Envia un missatge de WhatsApp al TOT amb la paraula 'ALTA'. T'afegirem a la llista de difusió el més aviat possible!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.