ERC no assistirà a l'acte homenatge a les víctimes de la COVID-19 per precaució davant els contagis

L'acte institucional en memòria de les víctimes de la COVID-19 està previst per a aquest 15 de juliol

Esquerra Republicana (ERC) de Cerdanyola ha anunciat que no assistirà a l'acte institucional en memòria de les víctimes de la COVID-19 per precaució davant l'augment dels contagis. ERC expressa la seva solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, però destaca que no és moment "d'abaixar la guàrdia". 

L'acte en memòria de les víctimes de la COVID-19 i de les persones que han mort durant la pandèmia té lloc aquest dijous 15 de juliol al Teatre Ateneu i està organitzat per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, que també ho emetrà en directe a través del seu canal de YouTube. ERC ha decidit no assistir-hi per precaució: "La darrera onada de contagis exigeix no abaixar la guàrdia mentre les vacunes no arribin a tota la població".

 

"Esquerra vol expressar tota la solidaritat amb els familiars i amics de les persones que han patit aquesta pandèmia, però entén que cal fer-ho sense augmentar innecessàriament el risc de contagi que suposa un acte multitudinari en un espai tancat amb la situació actual de transmissió comunitària", assenyala el partit. 

En un comunicat, la formació també fa una crida a "minimitzar les relacions socials, a aplicar totes les precaucions en les interaccions personals, així com a seguir acuradament les últimes instruccions del PROCICAT disponibles".