Es modifiquen els horaris de la línia R4 de Rodalies per obres

Rodalies ha establert nous horaris per les obres del Corredor Mediterrani que afecten el tram entre Martorell i Sant Vicenç de Calders

El servei de la línia R4 de Rodalies que passa per Cerdanyola del Vallès es veurà afectat per les obres del Corredor Mediterrani d'Adif que afectaran el tram entre Martorell i Sant Vicenç de Calders per implantar l'ample estandard. Des del 6 de febrer, s'han readaptat alguns horaris i freqüències de la línia de tren.

Consulta aquí els nous horaris.

"A partir del 6 de febrer entra en servei el reajustament horari que s’ha planificat amb l’objectiu de mantenir l’oferta actual en dies laborables, adaptar la circulació a les obres que s’estan executant per assegurar la fiabilitat del servei prestat en aquesta línia i, a més, incrementar l’oferta amb 23 noves circulacions diàries els caps de setmana i festius", expliquen des d'Adif.

La nova programació contempla aquest increment en cap de setmana. En laborable, els ajustos es concentren als extrems de les línies amb increments de temps de viatge que oscil·len entre 1 i 8 minuts. La part central de la línia on es concentra pràcticament el 60% de desplaçaments de l’R4 (Cornellà-Montcada) mantindrà els temps de viatge actuals.

A més, en una primera fase, se circularà en via única al pas per La Granada en els períodes de les 23.30 h de diumenge 5 de febrer a les 8 h del 13 de febrer, de les 23.30 h de divendres 17 de febrer a les 8 h hores del 20 de febrer, i entre les 23.30 h de divendres 24 de febrer fins a les 8 h de dilluns 6 de març, els trens amb origen o destinació Vilafranca iniciaran o finalitzaran a Sant Sadurní. Per garantir la mobilitat, els viatgers disposen de trens amb origen o destinació Sant Vicenç de Calders i s’establirà un servei complementari per carretera entre Vilafranca i Sant Sadurní.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.