Es posa en marxa la Taula Local d'Habitatge de Cerdanyola

La Taula està formada per representants d'entitats i àmbits professionals relacionats amb l'habitatge

La Taula Local d'Habitatge de Cerdanyola del Vallès ja s'ha posat en marxa. La primera reunió es va fer el passat 26 d'abril per marcar les bases de treball de la Taula. La primera sessió va estar presidida per la tinent d'alcalde, Pepi Rivera, i està formada per representants d'entitats i àmbits professionals relacionats amb l'habitatge.

L'Ajuntament destaca que la Taula va ser creada mitjançant resolució d’Alcaldia i és un dels acords programàtics del Govern Municipal amb En Comú Podem. "Es tracta d’un àmbit de treball en el marc de l’habitatge amb una composició plural, formada per representació de tots el grups municipals del consistori, les regidories delegades en matèries de l’àmbit, una àmplia representació tècnica, representació de les persones professionals relacionades amb la matèria, com el col·legi d’advocats i procuradors, la Cambra de Propietaris, Representació d’entitats bancàries, del sector immobiliari del Municipi i del teixit associatiu, com Càritas, la PAH o Acollim Cerdanyola, entre d’altres", assenyala el consistori.

Les funcions del plenari de la taula local d’habitatge són entre d’altres

  • Formular propostes als òrgans municipals competents i emetre informes en els matèries que li són pròpies.
  • Promoure el debat entre la ciutadania, les entitats i els grups interessats en matèria d’habitatge.
  • Fomentar la coordinació entre les institucions públiques i les entitats ciutadanes en matèries relacionades amb l’habitatge.

"La taula es considera un element clau per al desenvolupament de les polítiques d’habitatge de la ciutat, en un moment molt important per a l'habitatge, tant des de la vessant social com urbanística", conclouen des de l'Ajuntament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.