L'Escola Saltells se suma a la recollida de taps solidaris per a la paràlisi infantil

El medi ambient i l'impacte dels plàstics també és un problema que preocupa a la classe de 5è A

El curs 5è A de l’Escola Saltells de Cerdanyola s'ha afegit a la recollida de taps solidaris que el Mercat Serraparera ha posat en marxa per a tota la gent del barri. 

El medi ambient i l'impacte dels plàstics en el planeta és un problema que preocupa molt a la classe dels "Guardians de la Natura". Per això, van veure "Taps solidaris" com una oportunitat per reciclar els taps de plàstic de les ampolles.

"Aquest plàstic, anomenat poliuretà, i que tant costa de desfer-se en la Natura es pot reciclar i, al mateix temps, poder ajudar a nens i nenes que necessiten molts diners per curar i portar de millor manera la seva malaltia". 

Els taps aniran destinats a l'Àngela

L'Àngela és una nena de 5 anys amb paràlisi infantil i necessita 70 tones de taps solidaris per millorar la seva qualitat de vida realitzant sessions de rehabilitació amb el primer Exoesquelet infantil del món. 

Per això, des de l'Escola Saltells animen als veïns i veïnes a portar tots els seus taps al Mercat de Serraparera per seguir amb la recol·lecta.  

La classe del 5è A de l'Escola Saltells

La classe del 5è A de l'Escola Saltells / Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.