L'Esglèsia Baptista de Cerdanyola recull material escolar i joguines per a infants

La recollida es farà entre el 23 i el 25 de novembre

L'Església Baptista de Cerdanyola del Vallès serà punt de recollida de material escolar i joguines de la campanya Operación Niño de la Navidad, entre el 23 i el 25 de novembre. La iniciativa impulsada per Samaritan's Purse es fa a diferents països i enviarà la recaptació a diferents punts d'Àfrica.

La campanya demana que es portin regals originals, material escolar i d'higiene. Les donacions es posaran en caixes que després es portaran als infants. A Cerdanyola es podrà portar material a la direcció de L'Església Baptista de Cerdanyola, passatge de l'Ajuntament número 26.

Aquesta iniciativa es va engegar l'any 1990 i el 2021 es van entregar 35.299 caixes de regals amb les donacions fetes a l'Estat espanyol. Aquestes es van entregar a Togo, al camp de refugiats sahrauís d'Algèria i a altres zones del nord d'Àfrica. Des de la campanya apunten que a nivell global es van recollir 10 milions de caixes.

Cartell de la campanya.

Cartell de la campanya.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.