L'Espai Infantil proposa noves xerrades i tallers per al primer trimestre del 2024

L'Espai Infantil aposta per ampliar les seves activitats amb xerrades adreçades a les famílies i nous tallers infantils i gratuïts

L'Espai Infantil de Cerdanyola és un espai d'educació en el lleure dedicat a organitzar i desenvolupar activitats, tallers i projectes de grup, tenint en compte el joc i l'experimentació com a elements essencials en el desenvolupament dels infants. I en aquesta línia, el servei municipal aposta per ampliar la seva oferta i a les activitats permanents afegeix durant el primer trimestre del 2024 un cicle de tres xerrades adreçades a les famílies i tallers d'un dia de duració i sobre àmbits diversos per als infants.

 

Cicle de xerrades

La primera sessió es farà el 23 de gener i se centrarà a explicar com acompanyar els infants en el joc lliure a través del moviment i les cures quotidianes. La inscripció s'haurà de fer del 15 al 19 de gener.

El 19 de març es farà una nova xerrada i aquesta girarà al voltant de les enrabiades donant eines de com afrontar aquests episodis en infants tenint en compte les seves necessitats i el seu malestar emocional. Per assistir-hi s'ha de reservar plaça entre l'11 i 15 de març.

L'última sessió tindrà lloc el 16 de maig i tractarà de com deslletar respectuosament. El període d'inscripció serà del 7 al 10 de maig.

Les tres xerrades es faran a l'Espai Infantil, a les 17 h, i per assistir-hi caldrà reservar plaça trucant al 677 87 14 03 o presencialment (horari d'oficina de 9:30 a 12 h i de 16 a 19 h).

 

Tallers infantils

Paral·lelament, des de l'Espai Infantil han preparat tallers per a infants centrat en diferents temàtiques. Totes les activitats és duran a terme a les dependències de l'Espai Infantil i per participar-hi caldrà inscripció prèvia trucant al 677 87 14 03 o presencialment (horari d'oficina de 10 a 14 h i de 16 a 19 h).

Espai ciència i Tecnologia
12 de gener. 17 a 19 h
Els participants construiran i programaran un robot amb Lego WeDo
Adreçat a infants de 3r a 6è de primària

Espai Lúdic
26 de gener. 17 a 19 h
Jocs en família amb Joguines Pardo
Adreçat a infants d'I5 a 6è de primària i les seves famílies

Espai Artístic
2 de febrer. 17 a 19 h
Decoració de figueres de cartó amb la tècnica 'decopatch'
Adreçat a infants de 2n a 6è de primària

Espai Teatre
16 de febrer. 17 a 19 h
Treball de l'educació emocional a través de tècniques teatrals
Adreçat a infants de 3r a 6è de primària

Espai Ciència i Tecnologia
1 de març. 17 a 19 h
La ciència en el dia a dia
Adreçat a infants de 3r a 6è de primària

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.