Èxit rotund i màxim caliu a la signatura de llibres d'Abril Zamora a la llibreria l'Aranya

L'actriu i guionista cerdanyolenca Abril Zamora va signar divendres durant tres hores a unes 250 persones el seu llibre 'Ana ha besado a otro'

El passat divendres 16 de febrer, l'actriu, directora, guionista i actual professora d'interpretació a l'acadèmia d'Operación Triunfo, la cerdanyolenca Abril Zamora, va signar desenes d'exemplars de la seva nova novel·la Ana ha besado a otro. L'esdeveniment organitzat per la Llibreria l'Aranya va acollir unes 250 persones entre les 18.30 i les 21 h aproximadament, creant un "ambient molt familiar i bonic", segons la propietària Olivia Pascual

Valoració molt positiva

La signatura de llibres va ser tot un èxit, formant-se una cua que va començar a les 18 h i es va mantenir fins al vespre. Les persones que hi van assistir van ser generacions joves que són seguidores del programa d'Operación Triunfo, també persones que s'identifiquen amb l'actriu per la seva connexió amb el món LGTBIQ+ i persones adultes que "la coneixen a ella i a la seva família de tota la vida", segons Pascual.

Cues fins a les 21 h a la signatura de llibres d'Abril Zamora. FOTO: L'Aranya Llibreria

Cues fins a les 21 h a la signatura de llibres d'Abril Zamora. FOTO: L'Aranya Llibreria"Vam viure moments molt emocionants", assegura la propietària de l'Aranya, qui també va percebre com de bé tractava l'Abril Zamora als assistents: "Abraçava tothom amb molta dolçor i mostrant ser molt empàtica, amable i afectuosa".

Canvi que ha valgut la pena

Segons Olivia Pascual, aquesta signatura de llibres ha estat una excepció tenint en compte els actes que l'Aranya acostuma a organitzar, sovint més literaris i íntims. Tanmateix, va servir per a vendre molts llibres i rebre agraïments de tothom que hi va assistir. L'esdeveniment va comptar també amb la visita de l'alcalde Carlos Cordón i la regidora d'Igualtat, Andrea Borrego.

Abril Zamora signant llibres a l'Aranya de Cerdanyola. FOTO: L'Aranya Llibreria

Abril Zamora signant llibres a l'Aranya de Cerdanyola. FOTO: L'Aranya Llibreria

Ana ha besado a otro

La nova novel·la d'Abril Zamora parla sobre les relacions, la infidelitat i l'amor. És un trencaclosques de moments i emocions protagonitzada per Ana Luisa Borés, qui als 34 anys d'edat se sent encallada a la vida. Treballa de cambrera i viu amb el seu xicot Guille, amb qui porta set anys, i... tot s'embolica quan l'Ana es fa un petó amb un noi en una festa.

Portada del nou llibre d'Abril Zamora a la llibreria l'Aranya de Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

Portada del nou llibre d'Abril Zamora a la llibreria l'Aranya de Cerdanyola. FOTO: Guillem Barrera

Ana es deixa emportar i aquest senzill petó esdevé una motxilla de pedres cada cop més pesada que la portarà a replantejar-se la seva vida, el seu compromís, la seva relació... El petó serveix d'excusa per parlar dels seus sentiments, de la infidelitat i de com allò que pensen els altres pot allunyar-nos de nosaltres mateixos i dels nostres desitjos vertaders.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.