Expectació en l'obertura del primer supermercat Aldi de Cerdanyola

El nou supermercat Aldi de Cerdanyola ha obert portes aquest 15 de setembre

Aquest dimecres 15 de setembre ha obert portes el primer supermercat Aldi de Cerdanyola del Vallès, al número 175 de la carretera de Barcelona. Les cues per entrar i l'afluència de persones ha estat constant durant tot el matí des que el supermercat ha obert a les 10 h.

Les promocions del primer dia i l'expectació generada durant els últims mesos ha fet que l'afluència de persones que s'han apropat a Aldi fos gran. Durant el matí d'aquest dimecres, el responsable d'expansió d'Aldi, Jordi Filiberto, ha dirigit una visita guiada a l'alcalde Carlos Cordón i altres membres del govern cerdanyolenc.

Tinents d'alcaldia i l'alcalde Carlos Cordón amb el responsable d'Expansió d'Aldi, Jordi Filiberto. FOTO: TOT Cerdanyola

Tinents d'alcaldia i l'alcalde Carlos Cordón amb el responsable d'Expansió d'Aldi, Jordi Filiberto. FOTO: TOT Cerdanyola

1.000 m2 de supermercat

L'edifici compta amb una superfície comercial de prop de 1.100 m2 i un aparcament de fins a 80 places, que inclou diferents punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Jordi Filiberto ha destacat que Aldi ha contractat 19 treballadors, la majoria dels quals són de Cerdanyola i rodalia.

El responsable d'Expansió de la companyia també ha assenyalat que el 80% dels productes que es vendran en aquest i altres centres de Catalunya estan elaborats i cultivats a territori estatal, provinents de més de 400 proveïdors arreu d'Espanya.

Per la seva banda, l'alcalde Carlos Cordón ha expressat satisfacció per l'obertura d'Aldi, assegurant que "ha costat" que arribés a Cerdanyola. Cordón també ha posat èmfasi en el fet que la construcció del supermercat en aquest punt de Cerdanyola "recupera l'espai" i "dignifica l'entorn i el barri de La Farigola".

 

El veïnat de la zona, però, expressa al TOT, i a través de les xarxes socials, la seva preocupació per l'augment del trànsit que pot provocar la sortida de l'aparcament del supermercat. Per als veïns, la problemàtica rau en la curta durada del semàfor de la carretera de Barcelona amb el carrer Ramon i Cajal. 

Clients d'Aldi esperen a l'exterior del supermercat per rebre un obsequi el dia de la inauguració.

Clients d'Aldi esperen a l'exterior del supermercat per rebre un obsequi el dia de la inauguració.