contingut promocionat
AMAT IMMOBILIARIS - Sant Cugat Logo

 

 

Experts en vendre el teu immoble amb una història de força i vitalitat

Des dels inicis, a Amat sempre han tingut la voluntat de ser un referent. No només en el seu sector, sinó també en el món empresarial català

Creada el 1948 per Joan Amat, però impulsada per Concepció Amigó, viuda del fundador, la qual va tirar endavant el negoci amb un panorama liderat pel patriarcat. 75 anys després ja és una immobiliària liderada per la tercera generació i es posiciona com a una de les líders en el sector. Ofereix serveis en tot el que té a veure amb la compra, lloguer, manteniment o inversió en el sector i assoleix un 4,5 de nota entre els seus clients mentre administra més de 2.700 lloguers.

Saló-menjador d'un immoble d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida

Saló-menjador d'un immoble d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida

Amat Immobiliaris, la tercera generació d'una família dedicada en cos i ànima al sector

A Amat es defineixen com a entusiastes en la feina que fan cada dia. Aquesta emoció la volen transmetre a clients i proveïdors, donat que forma part del seu ADN i de la manera d’entendre com s’han de fer les coses tant a dintre com a fora de la companyia. A l’empresa Amat trobem la tercera generació d’una família dedicada en cos i ànima a la venda i el lloguer d’immobles a Sant Cugat i Barcelona. Fundada el 1948 per Joan Amat i impulsada per la seva dona, Concepció Amigó, i les seves filles Imma i Joana Amat, sempre han tingut la voluntat de ser un referent no només en el seu sector, sinó també en el món empresarial català.

cuina amat immobiliaris

Cuina d'un immoble d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida

Servei professional i competent

Més enllà de ser un tòpic, les dades confirmen la capacitat d’aquesta companyia de créixer en tot el que té a veure amb el sector immobiliari: des de la gestió dels espais i els patrimonis, passant per la comercialització d’immobles de tota mena, fins a la consultoria d’inversions i qualsevol tema legal o jurídic. Per aconseguir aquesta professionalització és clau l’experiència i la formació dels qui formen part de l’equip. Amat compta amb advocats, economistes, assessors immobiliaris, aparelladors i administradors de finques tots ells pertanyent als seus col·legis professionals. A més, ser conscient què la innovació passa per la tecnologia o per la seva aplicació en els processos de treball en benefici del resultat final, ha fet que Amat s’anés transformant i adaptant a les novetats que la tecnologia podia aportar al sector en qualsevol dels seus àmbits. Així, fa servir el Big Data per fer més eficient el seu servei.

Amat immobiliaris salo menjador

Saló-menjador d'un immoble d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida

La base de tot: els treballadors

Els líders marquen el camí i Amat ho ha fet en el respecte del qui treballen a la companyia. Més de 70 treballadors desenvolupen la seva labor a les seves oficines i la companyia és molt exigent a l’hora de respectar la conciliació familiar i la paritat. Tots ells treballen per mantenir el nivell d’eficiència i la transparència que és clau a l’hora de donar un bon servei al client. És per això que tenen tres segells que avalen aquesta dedicació: empresa Respon.Cat, Factor Humà i Empresa Emocionalment Saludable.

Amat immobiliaris pati

Pati d'un immoble d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida

Amat ha creat una manera de fer basant-se en la transparència i l’eficiència en tot el recorregut que fan els seus clients de qualsevol de les àrees. Això marca la diferència i fa que puguin liderar i generar opinió dintre d’un sector amb molta competència en molts casos poc professional. Aquesta ambició de fer les coses més enllà de bé i millor que els altres, va permetre que fos la primera empresa en aquest sector en tenir la certificació ISO, que renoven ininterrompudament des de l’any 2001.

Amat immobiliaris salomenjador

Cuina d'un immoble d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida

Amat immobiliaris salo menjador cuina

Cuina-office de la immobiliària d'Amat immobiliaris. FOTO: Cedida