FADAM i PIMEC recapten més de 5.000 euros per a la lluita contra el càncer infantil

El dinar benèfic va recollir fons en favor de FADAM i de l’equip d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron

PIMEC i l'entitat cerdanyolenca FADAM van organitzar, el 8 de novembre, un dinar benèfic amb el qual van recaptar 5.735 euros per a la lluita contra el càncer infantil. 200 persones van assistir al dinar celebrat a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès, on també es van entregar reconeixements a hospitals i entitats.

PIMEC Vallès Occidental, la Fundació PIMEC i FADAM van impulsar la trobada solidària en favor de l'entitat solidària i de l’equip d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron. FADAM (Familiares y Amigos de Ángel Manzanares) és una entitat cerdanyolenca fundada per Antonio Manzanares arran del càncer que va patir el seu fill Àngel Manzanares.

Reconeixement a la sanitat pública

En el marc d’aquesta jornada solidària PIMEC Vallès Occidental ha lliurat 4 plaques: a FADAM pel seu treball de suport als malalts i de recaptació de fons a l’hora de combatre aquesta malaltia; i als Hospitals Vall d’Hebron, a l’Hospital de Mollet i al Parc Taulí de Sabadell, per la tasca dels professionals sanitaris durant la pandèmia de la Covid-19.

El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, va parlat del context de pandèmia mundial: “Tots hem pres una gran consciència de la importància que tenen per a tots nosaltres la sanitat i la investigació i des del món empresarial som coneixedors que sense salut no tindríem empreses”. Seguidament, va aprofitar la trobada per destacar la solidaritat demostrada per les pimes i les persones autònomes durant la pandèmia amb la donació d’EPIs i material sanitari, facilitant transport logístics, etc. “Al Vallès Occidental hem comprovat de primera mà els estralls que la Covid-19 ha provocat a l’economia local i seguirem treballant per donar suport al teixit productiu sense perdre de vista fins solidaris i necessaris com aquest”, va afegir.

En la seva intervenció, el president de la Fundació PIMEC, Josep González, va posar en valor accions solidàries d'aquest tipus: “És un exemple de la Responsabilitat Social Corporativa que les nostres empreses exerceixen i que se suma a les accions dirigides a millorar la societat i el nostre entorn, com passa amb les petites mesures aplicades dins el món empresarial per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030 de l’Organització de les Nacions Unides (ONU)”.

Fons per lluitar contra el càncer

El dinar solidari, el qual també va comptar amb la participació del president honorífic de FADAM i 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. El president de FADAM i vicepresident de PIMEC al Vallès Occidental, Antonio Manzanares, va destacar que l’objectiu de l’entitat que presideix és ajudar els infants diagnosticats de càncer i les seves famílies, proporcionant-los suport i informació, i fomentant els avenços clínics i la investigació. A més, va explicar que els fons recaptats a través d’aquesta acció benèfica aniran destinats a FADAM i a l’equip d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron amb aquest propòsit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.