El Fantosfreak tindrà Punt Lila durant la nit d'entrega de premis

El Punt Lila d'assessorament i actuació davant situacions d'agressió o masclisme s'ubicarà al Parc del Turonet de 20.30 a 23.30 h

Aquest divendres 22 de juliol, l'última nit del festival de curtmetratges internacional Fantosfreak comptarà amb un Punt Lila al Parc del Turonet. El Punt Lila estarà obert de 20.30 a 23.30 h i pretén ser un espai d'assessorament i actuació davant possible agressions sexuals i masclistes o casos d'assetjament.

Des de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la regidoria de Joventut i l'associació Fantosfreak, s'oferirà un espai de debat i reflexió entorn el feminisme i d'informació, suport i seguretat en enfront de les violències masclistes i LGTB-fòbiques.

"La presència de Punts Liles en l'espai públic i en entorns d'oci forma part de l'estratègia per visibilitzar, sensibilitzar i combatre les discriminacions i violències masclistes i LGTB-fòbiques que poden tenir lloc en aquests espais", explica l'Ajuntament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.