La Farmàcia Valls canvia de local després de 101 anys

La modificació del PGM ha obligat a traslladar temporalment la Farmàcia Valls a l'Avinguda de la Primavera, 7

Després de 101 anys al mateix lloc, la Farmàcia Valls de Cerdanyola del Vallès es trasllada de local temporalment a causa de la modificació del Pla General Metropolità. El projecte suposa la reurbanització a l'entorn de l'estació de RENFE, lloc on es trobava fins ara la farmàcia, després que una constructora adquirís bona part dels terrenys.

Així, la Farmàcia Valls passarà a l'Avinguda de la Primavera número 7, on avui mateix, dilluns 1 de març, ja han començat a comercialitzar. No obstant això, aquest canvi es preveu per a un termini de dos anys: un cop s'hagi tornat a edificar tota la zona, el local de baix seguirà estant reservat a la Farmàcia Valls. 

"El canvi ens suposa una sensació agredolça. Sentim pena i nostàlgia, però alhora il·lusió per passar a estar a un lloc més transitat", expliquen des de la Farmàcia Valls, que veuen com la situació de pandèmia ha canviat els hàbits dels cerdanyolencs i cerdanyolenques, que ara agafen el tren amb menys freqüència. 

L'edifici de la Farmàcia Valls començarà a enderrocar-se a finals de maig. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.