Què fer aquest cap de setmana de pont a Cerdanyola?

Aquest dissabte 8 i diumenge 9 de desembre Cerdanyola del Vallès ofereix activitats nadalenques, esport i patrimoni

A Cerdanyola del Vallès es respira un ambient nadalenc en aquets pont de la Constitució, en què la ciutat acull diverses activitats del programa de Nadal de l'Ajuntament de Cerdanyola. També, el primer equip de futsal del Cerdanyola Futbol Club no descansa aquets cap de setmana. Tampoc ho fa el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver, que obre les seves portes com cada segon diumenge de mes.

Trenet de Nadal

Dissabte 9 de desembre, l'horari del trenet de Nadal que circula per la ciutat serà de 10.30 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenge 10 de desembre, de 10.30 a 13 h i de 16.30 a 19 h. La millor oportunitat per a conèixer els llums de Nadal d'aquest any. Els tiquets per pujar-hi es poden aconseguir gratuïtament comprant als comerços associats de Cerdanyola Comerç i Serveis i als Mercats Municipals. El lloc sortida i arribada és el carrer de Sant Ramon 130 (Torre Llopis).

Trenet de Nadal 2022. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Trenet de Nadal 2022. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Atraccions Infantils

Dissabte 9 de desembre de 17 a 20 h s'instal·laran a la plaça Abat Oliba atraccions infantils. Divendres es van instal·lar tresinflables i la companyia Set de So va dinamitzar la tarda amb balls infantils. 

Activitats infantils de Nadal a la plaça de l'Abat Oliba. FOTO: Nora MO

Activitats infantils de Nadal a la plaça de l'Abat Oliba. FOTO: Nora MO

Actuació de grup musical Sound Six Grup Vocal

A continuació, el Sound Six animarà la tarda de dissabte amb un concert nadalenc. El grup vocal, format actualment per 5 noies i que va arribar a ser finalista del popular concurs 'Oh Happy Day' de TV3 actuarà a Cerdanyola. L'horari serà a les 18.30 h a la mateixa plaça de l'Abat Oliba. 

Concert de Nadal de Sound Six actua a Cerdanyola

Concert de Nadal de Sound Six actua a Cerdanyola

Futbol sala a Guiera

Paral·lelament, a les 18.15 h el PEM Guiera acollirà dissabte 9 de desembre la dotzena jornada de Segona B Nacional de futbol sala, que enfronarà el Cerdanyola Futbol Club al València Futbol Sala. Després de l'última victòria a domicili contra l'Industrias Santa Coloma B, els de Santi Lara buscaran sumar tres i millorar l'onzena posició a la lliga. 

El Cerdanyola FC de futsal celebrant un gol en el debut a Segona B. FOTO: Nora Muñoz Otero

El Cerdanyola FC de futsal celebrant un gol en el debut a Segona B. FOTO: Nora Muñoz Otero

Taller 'Art per Nadal' al MAC

Com cada segon diumenge de mes, el diumenge 10 de desembre el Museu d’Art ofereix un taller, aquest cop sobre decoració nadalenca. Cal fer inscripció prèvia al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès o bé trucar al telèfon 935 914 130 en horari d’atenció al públic (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h)

L'activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics, especialment al familiar (infants a partir de 8 anys). Es recomana inscripció prèvia ja que les places són limitades.

Cerdanyola, terra d'ibers

També com cada segon diumenge de mes el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver ofereix als visitants la possibilitat de fer una visita guiada a l'exposició permanent dedicada a la cultura ibèrica de la tribu dels laietans en la que es poden veure, distribuïts en set àmbits temàtics, més de 500 objectes arqueològics procedents de les excavacions de diferents jaciments de Cerdanyola i reconstruccions, interactius i audiovisuals.

Exposició permanent 'Cerdanyola, terra d'ibers'. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Exposició permanent 'Cerdanyola, terra d'ibers'. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

De la mà de la guia, els participants podran descobrir l'origen i desaparició de la Cultura Ibèrica, l'organització de la societat, l'urbanisme i les activitats artesanals, la vida quotidiana de les famílies o les creences i misteris encara indesxifrables d'aquesta cultura sobre la vida quotidiana dels ibers.La visita es pot complementar amb un recorregut lliure per restes arqueològiques del poblat i els tres edificis ibèrics reconstruïts. La visita guiada gratuïta es farà a les 12 h. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.