contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

Fer un lífting sense cirurgia ja és possible gràcies a la tecnologia làser

Grup Policlínic compta amb la tecnologia làser més avançada per combatre la flacciditat i alhora estirar la pell del rostre

Si sempre t'has volgut fer un retoc facial i mai t'has atrevit pel que implica una cirurgia facial, ara existeix una tecnologia que fa possible estirar i elevar la pell sense cirurgia, cicatrius, dolors, ni postoperatoriL’endolifting és la tècnica mínimament invasiva que es basa íntegrament en l’ús de la tecnologia làser per estirar i elevar la pell del rostre o qualsevol altra zona del cos. La tècnica no deixa marques visibles, no requereix ingrés ni incapacitació i ens permet una ràpida recuperació.

 

Cerdanyola

 

Què ens permet el tractament endolifting?

 • Estirar i elevar la pell facial.
 • Corregir bosses dels ulls (ulleres), elevar les parpelles superiors i les celles, millorar les arrugues de l'entrecella i les arrugues del contorn dels ulls (potes de gall).
 • Remodelar l'oval facial (corregeix el despenjament de la pell).
 • Elevar i definir la zona mandibular.
 • Suavitzar els plecs nasogenians i de marioneta.
 • Reposicionar els pòmuls.
 • Eliminar el greix de la papada i estirar la pell del triangle superior i la resta del coll.

 

L’endolifting facial es pot fer en tot el rostre o en àrees determinades com ara el terç superior de la cara, on aconseguim rejovenir la mirada, recol·locar als teixits i reduir la flacciditat i les arrugues sense canviar la fesomia de la persona.

El tractament

Una petita punció permetrà que la llum làser entri a la zona a tractar i s’encarregui de regenerar les fibres de col·lagen i elastina. D'aquesta manera s’aconsegueix millorar la textura i l’elasticitat de la pell. Aquesta punció inicial no deixa cicatriu i al cap d'uns dies no en queda ni rastre.

La tecnologia emprada per la Plataforma Mèdica Làser de Grup Policlínic permet tractar les cèl·lules de forma selectiva sense malmetre teixits adjacents i dona com a resultat una pell tersa combatent la flacciditat. Aquest tractament es realitza de forma ambulatòria i no requereix de quiròfan ni d’ingrés.

Està indicat en homes i dones en les zones de:

 • Cara
 • Papada
 • Oval facial
 • Mentó
 • Coll

 

Resultats de l’endolifting

Una única sessió ens permet resultats molt satisfactoris i en la majoria de casos és suficient. “Els resultats que hem obtingut amb els tractaments d’endolifting realitzats són molt naturals i permanents”, explica el Dr. F. De Ros, expert en tractaments dermatològics i del teixit cel·lular subcutani amb làser que realitza aquest tractament amb èxit des de fa anys en els centres de Grup Policlínic.

A partir de les dues setmanes el pacient percebrà les primeres millores, que aniran evolucionant progressivament aconseguint el resultat definitiu en 3 o 4 mesos. Reserva la teva primera visita gratuïta amb el Dr. De Ros des de la web, enviant un WhatsApp 699 61 90 49 o en el telèfon 93 515 39 99.

 

Plataforma Mèdica Làser de Policlínic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 47

Telèfon: 93 592 26 62

grup-policlinic.com

 

Més informació