La Festa Major del Roser de Maig ja té cartell a càrrec d'Ángel Ligero

El dibuix d'Alejandra Calvo Aguinaco ha guanyat en la categoria de la imatge de les activitats infantils

Un drac escupidor de flors que s'enlairen cap al cel serà la imatge del cartell de la Festa Major del Roser de Maig 2024. L'autor és Ángel Ligero Martínez, guanyador del concurs proposat per l'Ajuntament de Cerdanyola. En la categoria de la imatge de les activitats infantils, la guanyadora ha estat Alejandra Calvo Aguinaco.

Un total de 36 obres es van presentar al concurs del cartell i de la imatge de les activitats infantils: 27 a la primera i nou a la segona. L'edat mínima per a participar era de 16 anys. Ángel Ligero ha estat guardonat amb un premi de 630 euros, i Alejandra Calvo amb un smartwatch

Un estil personal molt premiat

Ángel Ligero Martínez va iniciar la seva carrera artística fa més de 25 anys, quan el seu amor pel disseny i la fotografia el van portar a participar en concursos de cartells a diferents ciutats. Des de llavors, són més de 250 els premis que ha rebut a tot el territori espanyol. El seu ampli coneixement de diverses tècniques l’ha portat a la creació d'un estil molt personal, on la combinació de colors i formes abstractes mostren energia i vitalitat. Al llarg de la seva carrera com a artista, Ligero ha mostrat la seva obra en nombroses exposicions al territori nacional, destacant ciutats com Madrid o Pamplona. La seva obra es troba representada en diferents col·leccions privades.

Cartell Roser de Maig 2024

Cartell Roser de Maig 2024

Una jove promesa del dibuix

La cerdanyolenca Alejandra Calvo Aguinaco ha volgut destacar al seu dibuix l'ambient familiar que caracteritza les festes del Roser de Maig. L’Alejandra té 11 anys i és alumna de l’Escola Bellaterra i de l'Escola de Dibuix Casa de l'Art de Cerdanyola. La seva professora va animar i engrescar el seu grup a participar al concurs. 

Dibuix actes infantil Roser de Maig 2024

Dibuix actes infantil Roser de Maig 2024

Exposició dels no premiats

Tots els treballs originals presentats estaran exposats al vestíbul de l’Ateneu fins al 26 d’abril. Els originals no premiats es podran passar a recollir per l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès des del 29 d'abril fins al 24 de maig. Transcorregut aquest termini, els originals no retirats es destruiran.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.