La Festa Major de Sant Martí del Sot omple el Parc de Can Xarau quatre anys després

Diverses activitats durant el dissabte i el diumenge han fet que els veïns del barri tornessin a gaudir de les festes

El parc de Can Xarau ha sigut el centre neuràlgic de la festa durant tot el cap de setmana a Cerdanyola. La festa de Sant Martí del Sot de Can Xarau ha congregat a les famílies del barri i a la gent de Cerdanyola que s’hi ha acostat durant tot el dissabte i diumenge.

La presidenta de l’Associació de Veïns del barri, la Montse, ha recordat que “l’any passat no es van celebrar les festes perquè després de la pandèmia la gent no tenia ganes, però aquest any els veïns i veïnes del barri han vingut amb molt d’entussiasme”.

El matí del dissabte va estar marcat per les exhibicions de trail, el concurs de dibuix i el concurs de rebosteria. A la tarda, un petit grup de persones s'han reunit per fer pilotar els seus cotxes de Joguines Dubà. L’afluència de gent va arribar quan va començar l’exhibició de Tai Chi i després amb la xocolatada popular. Al vespre l’actuació humorística de l’Anskar va fer riure a tots els assistents i a l’Orquestra Klam va tancar el primer dia de festes.  

El diumenge el Parc de Can Xarau es va llevar amb més ganes de festa i els més petits van poder gaudir de diversos jocs infantils i inflables. Al migdia, la sardinada popular ha posat punt i final a les festes. La presidenta de l’Associació de Veïns s’ha mostrat molt contenta de tornar a gaudir de les festes del barri i ha agraït a tota la gent que s’hi ha acostat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.