contingut promocionat
logo fiatc assegurances

 

 

FIATC Assegurances: De l’assegurança de salut a l’assegurança del benestar

Els clients de Cerdanyola disposen d’atenció personalitzada a la seva oficina de confiança

La salut s’ha convertit en una de les principals prioritats dels ciutadans, els quals valoren més que mai el fet de poder cobrir les seves necessitats més urgents d’assistència i atenció amb un servei de qualitat. Però més enllà de les lliçons de la pandèmia, cada vegada hi ha més persones que entenen que, a més de curar, també és important cuidar, i vinculen la seva salut al benestar. Amb aquesta idea, les assegurances de salut evolucionen per respondre a les necessitats dels seus clients.

L’increment progressiu de l’esperança i qualitat de vida fa que busquem arribar a una edat avançada de manera saludable per poder gaudir-la. La prevenció, els hàbits de vida saludables, que inclouen l’exercici físic i la nutrició, i l’atenció al benestar emocional són elements clau per mantenir-nos sans.

Per aquest motiu, més enllà de les revisions pediàtriques, ginecològiques i les revisions mèdiques generals, les assegurances mèdiques com MEDIFIATC ofereixen nombrosos serveis de prevenció i benestar als seus assegurats. Us posem alguns exemples a continuació.

Les assegurances de saut com FIATC cada vegada ofereixen més opcions per portar una  vida saludable. FOTO: Cedida

Les assegurances de saut com FIATC cada vegada ofereixen més opcions per portar una  vida saludable. FOTO: Cedida

Esport amb garanties

Aquells qui fan exercici físic habitualment, encara que sigui d’una manera moderada, agraeixen un bon servei de fisioteràpia, rehabilitació i l’accés directe a experts en medicina de l’esport i traumatologia. Però, pensant en l’“abans”, MEDIFIATC també inclou proves d’esforç especials per a esportistes (ergometria) i “El teu expert en nutrició”, un servei via app atès per nutricionistes adreçat a totes aquelles persones que volen cuidar la seva alimentació amb plans especials i seguiment personalitzat.

Benestar emocional

La pandèmia ha evidenciat la importància de cuidar també la salut mental. En aquesta línia, MEDIFIATC posa a la disposició dels seus assegurats serveis específics de psicologia, psiquiatria i atenció als trastorns alimentaris.

Salut fàcil

Benestar també és poder accedir de manera ràpida i fàcil als serveis. En aquesta línia, els assegurats de MEDIFIATC disposen d’una atenció 24 h per a consultes mèdiques telefòniques, servei de videoconsultes mèdiques i pediàtriques i la possibilitat de fer totes les gestions com ho prefereixin, amb atenció personal presencial, telefònica o a través de l’App FIATC.

Atenció de proximitat

FIATC Vallès

Carrer de Latorre, 26. Sabadell

93 727 23 26

valles@fiatc.es

 

FIATC Sant Cugat

Rambla del Celler, 25.  Sant Cugat del Vallès

93 589 34 62

santcugat@fiatc.es

Més informació