Finalitza la primera campanya de recollida de material per a Ucraïna

El punt de recollida tanca dijous 10 de març a les 14 h

El punt de recollida de material essencial per a Ucraïna, situat a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès, rebrà col·laboracions fins a les 14 h d'aquest dijous 10 de març. El material s'enviarà al Consolat d'Ucraïna, que ha informat que dissabte tancarà aquesta primera campanya d'ajuda.

A Cerdanyola, un grup de persones voluntàries s'està encarregant de classificar i endreçar tot el material donat. El punt de recollida ha estat obert des del 3 de març. A més a més, des del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament han habilitat dos comptes bancaris per fer donacions destinades a l'assistència i cobertura de les necessitats bàsiques. Els números de compte són els següents:

  • IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 (BBVA)
  • IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627 (CaixaBank)

Xocolatada i concerts solidaris

A banda de les recollides de material organitzades per l'Ajuntament i per Cerdanyola Comerç i Serveis, altres entitats han impulsat iniciatives solidàries. El divendres 11 de març a les 17 h, la Plataforma d'Ampas de Cerdanyola (PAC) fa una xocolatada a la plaça de l'Abat Oliba. Recolliran fons per a l'acció de Save the children a Ucraïna amb la venda de xocolata i xurros i amb les donacions voluntàries. 

Més info: La Plataforma d'Ampas organitza una xocolatada solidària amb Ucraïna

Per la seva banda, els Jokers MC Bcn-Nordeste han organitzat un concert solidari el 20 de març a les 11 h al seu local del carrer Bòbila. Hi actuaran els grups Jimmy Suicide i Sin Reputación, i tota la recaptació anirà destinada al Consulat d'Ucraïna.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.