La Fira de Comerç torna a la plaça de l'Abat Oliba amb espectacles i activitats

La 6a edició de la Fira de Comerç es farà els dies 4 i 5 de juny

La 6a Fira de Comerç de Cerdanyola del Vallès tornarà, els dies 4 i 5 de juny, a la seva ubicació tradicional, la plaça de l'Abat Oliba. Des del centre de la ciutat, Cerdanyola Comerç i Serveis oferirà una mostra dels comerços i establiments locals i una programació d'activitats i espectacles familiars. 

Dos dies de comerç al carrer

Aquest dijous 19 de maig s'ha presentat la 6a edició de la fira organitzada per l'associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis. El president de l'entitat, Xavi Olivé, ha explicat les novetats de la fira d'enguany, que recupera el seu format habitual des de la plaça de l'Abat Oliba. "Hi haurà algun canvi en la localització de les carpes dels bars i restaurants", ha apuntat Olivé, qui ha recordat que la fira es farà durant un dia i mig: Dissabte 4 de juny de 17 a 23 h, i diumenge 5 de juny d'11 a 14.30 h i de 17 a 21 h. 

Durant aquests dos dies, l'exposició de parades dels comerços i restaurants locals, entre els quals estarà el TOT Cerdanyola, estarà acompanyada d'espectacles i activitats. L'actuació de Qoreo Dance Studio obrirà la fira dissabte a les 17 h i la programació continuarà a les 18.30 h amb l'espectacle infantil 'Vivim del cuentu' organitzat per la llibreria Lilliput. A partir de les 19.30 h tornarà el ball i la música amb l'actuació de Modern Jazz Hip Hop de Multi Sport i el concert tribut a Sopa de Cabra dels cerdanyolencs Els Torrats (21.30 h).

Diumenge, l'escola d'idiomes Meeting Point organitza l'espectacle teatral 'Per a prínceps i princeses rebels' (11 h) i la matinal seguirà amb activitats esportives com 'Mamipilates' a càrrec de Viu Somriu (11.45 h) i Zumba (12.30 h) a càrrec de Multi Sport. A les 13.30 h es farà un vermut musical amb el grup Lost.n.found i a les 14.30 h una de les novetats: la fideuà de la fira a càrrec de l'associació La Mandanga. Ja a la tarda, el Mag Igor actuarà a partir de les 18 h i més tard serà el torn del concert de Los Bongo Beat (20 h).

Samarreta solidària

Una altra de les novetats d'aquesta edició és que tothom qui vulgui podrà comprar una samarreta commemorativa de la Fira de Comerç amb el text 'Jo compro local'. El preu serà de 10 euros i tots els beneficis es destinaran a iniciatives solidàries.

Presentació de la 6a edició de la Fiea de Comerç. FOTO: Mónica GM

Presentació de la 6a edició de la Fiea de Comerç. FOTO: Mónica GM

 

Per al comerç local, la fira "representa una finestra per mostrar-se", tal com ha apuntat Xavi Olivé. Aquesta finestra és especialment important en un moment de recuperació i sortida de la crisi de la Covid-19. "El comerç està en un moment complicat perquè sortir de la pandèmia no és fàcil i hi ha associats que estan patint malament", ha dit el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, qui ha afegit que des de l'entitat mantenen aquest tipus d'activitats per posar en valor el comerç local.

Durant la presentació, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha agrait la feina de l'associació de comerciants i ha destacat la bona entesa entre l'entitat i l'Ajuntament. Per la seva banda, l'alcalde Carlos Cordón ha assenyalat la importància del fet que el comerç pugui tenir aquesta oportunitat i ha animat la ciutadania a participar de la Fira i les activitats programades durant el cap de setmana.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.