'Flora Catalana' organitza una sortida per a conèixer l'entorn de Bellaterra

L'activitat tindrà lloc el 2 de setembre i serà oberta a tots els públics de forma gratuïta

L’associació sense ànim de lucre “Flora Catalana” i el seu Grup Local del Vallès organitzen pel proper 2 de setembre del 2023 una sortida botànica per conèixer la flora de la Serra de Galliners, “un espai natural prou ben conservat que s’ubica a les immediacions de les grans metròpolis del Vallès”.

L’activitat tindrà sortida des de Bellaterra i serà oberta a tots els públics de forma gratuïta. Per apuntar-se a l’activitat cal enviar un correu a valles.floracatalana@gmail.com

“Més enllà de l’exploració de la seva flora, aprofitarem la sortida per fixar-nos en altres elements de l’entorn natural, com ara la fauna. És per aquest motiu que la passejada es fa en horari de tarda. Durant la ruta, d’uns sis quilòmetres de recorregut, ens enfilarem al turó de can Camps, excel·lent mirador de Collserola, on tindrem ocasió de visitar les seves alzines monumentals. També ens aproparem fins a can Barata, on hi ha unes vistes molt bones sobre el Vallès.Tenint en compte l’horari especial de la sortida, cal que els participants portin llum frontal i sopar”, han comentat des de l'associació.

El punt de trobada serà la plaça de la Mare de Déu de Montserrat (Bellaterra) i es preveu que l’activitat tingui una durada de dues hores, de 18 a 20 hores. El guia serà el biòleg bellaterrenc i col·laborador de BellaterraDiari, Àngel Bistué.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.