La Floristeria Casamitjana dona 1.200 euros a l'Associació ADIA

La floristeria cerdanyolenca ha recollit fons a través de la celebració del seu 50è aniversari

La Floristeria Casamitjana de Cerdanyola del Vallès ha fet una donació de 1.200 euros a l'Associació ADIA a través de la recaptació feta durant un dels actes del seu 50è aniversari. La floristeria cerdanyolenca ha organitzat diferents activitats culturals durant els últims mesos per commemorar el seu mig segle d'història.

Una de les activitats de la Floristeria Casamitjana va ser l'exposició de quadres de l'artista cerdanyolenc Enric Ribas titulada Flors, Cerdanyola i més. Durant la mostra es van vendre quadres i la recaptació s'ha destinat a l'Associació pel Desenvolupament de la Infància a l'Àfrica.

Maria Casamitjana ha agraït la tasca artística de Ribas a través de la "seva sensibilitat pictòrica i la seva enorme generositat" i ha assegurat que "és una gran il·lusió haver pogut incorporar la la solidaritat al 50è aniversari i haver pogut ajudar a ADIA, que tanta i tan bona feina està fent a Etiòpia des de fa tants anys".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.