Fridays For Future Cerdanyola organitza una recollida d'escombraries al bosc

La recollida es farà el divendres 30 d'agost a partir de les 18 h

El col·lectiu Fridays For Future (F4F) de Cerdanyola del Vallès ha fet una crida a la participació en una recollida conjunta d'escombraries a Collserola el 30 d'agost. El grup està format per joves estudiants cerdanyolencs que segueixen la iniciativa de l'activista sueca de 16 anys Greta Thunberg per lluitar contra el canvi climàtic.

Aquells qui vulguin adherir-se a la crida de F4F Cerdanyola, hauran d'estar disposats a recollir escombraries el divendres 30 d'agost a partir de les 18 h. En un missatge publicat a xarxes socials, el col·lectiu anima a la ciutadania a quedar amb ells a les 18 h a l'estació de Renfe de Cerdanyola i des d'allà desplaçar-se fins a Can Coll per començar la recollida. El grup aconsella portar calçat i roba còmode, aigua, menjar i guants reutilitzables. 

Aquesta és la primera iniciativa popular del col·lectiu, que es va formar abans de l'estiu. Entre les seves preocupacions ambientals a nivell local, els membres de F4F destaquen la brutícia al Riu Sec, la necessitat d'autobusos elèctric o híbrids i la qüestió dels abocadors.


Llegeix l'entrevista que el TOT va fer als membres del Fridays For Future Cerdanyola.