La Fundació Vicente Ferrer fa una crida a participar en la Caminada per la llum

La iniciativa té l'objectiu de recaptar fons per pal·liar l'emergència sanitària a l'Índia a causa de la Covid-19

La secció cerdanyolenca de la Fundació Vicente Ferrer s'ha afegit a la iniciativa 'Caminada de la llum', que té l'objectiu de recaptar fons per destinar a la campanya de l'ONG #soscovidindia. La Fundació assegura que per cada inscripció de 10€ es poden repartir 22 racions de menjar.

"L’objectiu de la Caminada és que entre tots i totes aconseguim caminar, simbòlicament, els 9.500 Km que separen Catalunya de l’Índia", expliquen des de la Fundació Vicente Ferrer. Enguany se celebra la tercera edició d'aquesta caminada que s'ha hagut d'adaptar a l'excepcionalitat del moment actual. Així, La Fundació proposa caminar de forma individual en l'horari de passeig i inscriure el recorregut i quilòmetres que fa cadascú. 

Tots els beneficis de l’activitat es destinaran enguany a la campanya EMERGÈNCIA COVID ÍNDIA de la Fundació Vicente Ferrer. "Amb la teva caminada podran distribuir diàriament aliments a milers de famílies que el confinament, sense menjar ni feina, ha deixat en una situació de vulnerabilitat", destaquen. 

Pots incriure't en aquest enllaç. 

 

DORSALPROMOLLUM20 2048x1451

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.